Manchester United vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vs SouthamptonJose Murinho kunde knappast ha bett om en bättre start på sina nya tränarkarriär hos Manchester United. Först vinner man över Leicester i Community Shield Cupen där Zlatan Ibrahimovic gör sitt debutmål för sin nya klubb. Sedan vinner man också över Bournemouth på ett ganska enkelt vis genom mål av Juan Mata, Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic och matchen slutade 3-1.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De här matcherna blev vunna utan att lagets nyaste och dyraste spelare fanns på plan på grund av en avstängning från Italienska ligan nämligen Paul Pogba. Den 23 åriga spelaren från Juventus kommer att spela mot Bournemouth men han kanske inte startar i dagens match.

Bortalaget Southampton

Om Manchester United har varit grympt upptagna med att köpa spelare och tränare så har Southampton varit upptagna med att göra tvärtom, säljare spelare och tränare. De som har lämnat är Sadi Mane, Graziano Pelle och Victor Wanyama tillsammans med tränaren Ronald Koeman.

Nu får man än en gång försöka bygga upp laget inför den här säsongen och hoppas på att man inte får till det på ett dåligt sätt och tvingas lämna högsta ligan.

Så här tänker vi

Manchester United vinner idag men gör de två, tre eller fler mål så vi spelar -1 Mål för ManU till oddset 1.75 hos 10Bet

Vi spelar: -1 Mål ManU hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar