Manchester United vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vs SouthamptonJose Murinho kunde knappast ha bett om en bättre start på sina nya tränarkarriär hos Manchester United. Först vinner man över Leicester i Community Shield Cupen där Zlatan Ibrahimovic gör sitt debutmål för sin nya klubb. Sedan vinner man också över Bournemouth på ett ganska enkelt vis genom mål av Juan Mata, Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic och matchen slutade 3-1.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De här matcherna blev vunna utan att lagets nyaste och dyraste spelare fanns på plan på grund av en avstängning från Italienska ligan nämligen Paul Pogba. Den 23 åriga spelaren från Juventus kommer att spela mot Bournemouth men han kanske inte startar i dagens match.

Bortalaget Southampton

Om Manchester United har varit grympt upptagna med att köpa spelare och tränare så har Southampton varit upptagna med att göra tvärtom, säljare spelare och tränare. De som har lämnat är Sadi Mane, Graziano Pelle och Victor Wanyama tillsammans med tränaren Ronald Koeman.

Nu får man än en gång försöka bygga upp laget inför den här säsongen och hoppas på att man inte får till det på ett dåligt sätt och tvingas lämna högsta ligan.

Så här tänker vi

Manchester United vinner idag men gör de två, tre eller fler mål så vi spelar -1 Mål för ManU till oddset 1.75 hos 10Bet

Vi spelar: -1 Mål ManU hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com