Manchester United vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United lyckades säkra spel i Europa League genom att vinna övertygande mot Zorya i torsdags. Nu har man inte en enda förlust match på sju matcher, ett bra resultat för ett Manchester United i behov av positiva tankar. Men de är fortfarande inkonsekventa och de har kryssat mot West Ham, Everton och Arsenal och vunnit mot Swansea, Feyernoord, West Ham och nyss nämnda Zorya.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Premier League går det sämre där man har fyra oavgjorda matcher och bara en seger. På längre sikt har de bara vunnit en match på åtta försök. Manchester United måste upp i kvalité och vara mer stabila från match till match.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur har haft en liknande form som Manchester United inte alltför länge sedan men sedan man kom tillbaka mot CSKA Moskva och vann den matchen med 3-1 har spelet sett allt bättre ut. Nu har man säkrat sin plats i Europa League genom dubbelvinsterna mot CSKA Moskva.

Tittar man på vilka spelare som skall hota backarna i Manchester United har man bara Harry Kane att tillgå.Harry Kane är i bra form och har gjort 12 mål så här långt.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen fortfarande kryssar väldigt ofta så spelar vi Oavgjort eller Vinst för Tottenham till oddset 1.70 hos betsafe.com

Vårt speltips: Oavgjort eller Vinst för Tottenham hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar