Manchester United vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United lyckades säkra spel i Europa League genom att vinna övertygande mot Zorya i torsdags. Nu har man inte en enda förlust match på sju matcher, ett bra resultat för ett Manchester United i behov av positiva tankar. Men de är fortfarande inkonsekventa och de har kryssat mot West Ham, Everton och Arsenal och vunnit mot Swansea, Feyernoord, West Ham och nyss nämnda Zorya.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Premier League går det sämre där man har fyra oavgjorda matcher och bara en seger. På längre sikt har de bara vunnit en match på åtta försök. Manchester United måste upp i kvalité och vara mer stabila från match till match.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur har haft en liknande form som Manchester United inte alltför länge sedan men sedan man kom tillbaka mot CSKA Moskva och vann den matchen med 3-1 har spelet sett allt bättre ut. Nu har man säkrat sin plats i Europa League genom dubbelvinsterna mot CSKA Moskva.

Tittar man på vilka spelare som skall hota backarna i Manchester United har man bara Harry Kane att tillgå.Harry Kane är i bra form och har gjort 12 mål så här långt.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen fortfarande kryssar väldigt ofta så spelar vi Oavgjort eller Vinst för Tottenham till oddset 1.70 hos betsafe.com

Vårt speltips: Oavgjort eller Vinst för Tottenham hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com