Manchester United vs West Ham – League Cup

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-west-hamDe här lagen möttes i söndags och man kunde klart se att Manchester United inte trivdes med spelet. West Ham tog en tidig ledning och trots att Zlatan Ibrahimovic gjorde kvitteringsmålet lyckades inte Manchester United hitta ytterligare ett mål till utan matchen slutade 1-1.

Spela hos betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men om man ska se något positivt med ett oavgjort resultat för Manchester Uniteds del så är det så att nu har man inte förlorat på fyra matcher. Men på de åtta senaste matcherna har man bara lyckats vinna tre av dem.

Bortalaget West Ham

Vi har sett på de tidigare matcherna som West Ham har spelat att man tar liga cupen på allvar genom att ta ut slagkraftiga laguppställningar. Den oavgjorda matchen i söndags var den fjärde i ordningen utan vinst för West Ham.

De ligger just på så långt ner som på en 17de plats i tabellen efter en mycket svag och dålig inledning av säsongen. På bortaplan har man förlorat sex matcher, spelat två oavgjorda och bara vunnit en match. Men West Ham har gjort mål i samtliga bortamatcher utom en så det finns hopp om en seger idag.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen har svårt att hålla tätt så spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com