Melbourne Victory vs Western Sydney Wanderers – Australien

Hemmalaget Melbourne Victory

Melbourne Victory hade en riktigt bra säsong förra året då de slutade tvåa bakom Sydney FC som drog iväg tidigt.  Samma sak med ett ökande glapp till toppen händer även i år och Melbourne Victory vill knappa in på avståndet men så här långt har de gått bet. De måste spela ett bättre försvarsspel om de skall ta några poäng med sig från matcherna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I år är starten mycket värre än tidigare år och de har faktiskt inte ännu vunnit något match. De har förlorat mot Sydney FC, Melbourne City och spelat oavgjort mot Adelaide United och Central Coast Mariners. När den australienska säsongen bara sträcker sig över 27 matcher känns det redan nu nästan omöjligt för dem att kunna komma ikapp.

Bortalaget Western Sydney Wanderers

Western Sydney Wanderers vann sin premiärmatch och har efter den lyckats spela oavgjorda matcher. Detta gör att de ligger på en respektabel fjärdeplats i ligan. Nu är det tidigt in i säsongen så dem får på intet sätt ta ut något i förskott.

Även om de försöker behålla sin svit utan förluster bör de också försöka vinna matcher och få med sig tre poäng. Kan de ta till vara på de misstag som Melbourne gör kan tre poäng ligga inom räckhåll.

Så här tänker vi

Båda lagen gör mål i sina matcher och därför väljer vi att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com