Mexiko vs Chile – Vänskapsmatch

Mexico vs ChileMexiko tar emot Chile på Qualcomm Stadium i San Diego, Kalifornien. Båda lagen värmer upp inför sommarens Copa de America turnering. Sista gången dessa två lag möttes var i 2015 års upplaga av Copa de America och det var en sevärd och mycket underhållande tillställning som innehöll sex mål. Det är rena rama hockeysiffrorna. Matchen senast slutade 3-3. Baserat på nuvarande form och hur Mexiko har spelat borde dom vinna den här matchen relativt enkelt. Men det verkar bli allt annat än enkelt när dessa två lag möts. Deras segersvit sträcker sig tillbaka till Juni förra året och det är en riktigt lång svit.

De båda lagen har mött varandra 13 gånger i historien och Mexiko har bättre segerfacit än Chile. Mexiko har vunnit 6 gånger och Chile 3 gånger och matcherna har slutat oavgjort 4 gånger. Matchen som spelades 2015 började med att Mexiko gjorde 1-0 i 21 minuten av Vuosu och sedan gjorde Vidal utjämningsmålet för Chile. Strax därpå i 29 minuten gjorde Jimenez 2-1 och då utjämnade återigen Chile strax innan halvtidsvilan. I andra halvleken gjorde Vidal åter mål och då utjämnade Vuosu återigen. Vi tror på ett jämt och tajt spel och spelar på X oavgjord till oddset 2.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: X oavgjort hos Ladbrokes.