Mexiko vs Chile – Vänskapsmatch

Mexico vs ChileMexiko tar emot Chile på Qualcomm Stadium i San Diego, Kalifornien. Båda lagen värmer upp inför sommarens Copa de America turnering. Sista gången dessa två lag möttes var i 2015 års upplaga av Copa de America och det var en sevärd och mycket underhållande tillställning som innehöll sex mål. Det är rena rama hockeysiffrorna. Matchen senast slutade 3-3. Baserat på nuvarande form och hur Mexiko har spelat borde dom vinna den här matchen relativt enkelt. Men det verkar bli allt annat än enkelt när dessa två lag möts. Deras segersvit sträcker sig tillbaka till Juni förra året och det är en riktigt lång svit.

De båda lagen har mött varandra 13 gånger i historien och Mexiko har bättre segerfacit än Chile. Mexiko har vunnit 6 gånger och Chile 3 gånger och matcherna har slutat oavgjort 4 gånger. Matchen som spelades 2015 började med att Mexiko gjorde 1-0 i 21 minuten av Vuosu och sedan gjorde Vidal utjämningsmålet för Chile. Strax därpå i 29 minuten gjorde Jimenez 2-1 och då utjämnade återigen Chile strax innan halvtidsvilan. I andra halvleken gjorde Vidal åter mål och då utjämnade Vuosu återigen. Vi tror på ett jämt och tajt spel och spelar på X oavgjord till oddset 2.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: X oavgjort hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com