Mexico vs Wales – Träningslandskamp

mexico parodiVM-uppladdningen fortsätter och även om dagens matcher kanske inte på pappret är de mest intressanta väljer vi att titta närmare på Sveriges gruppmotståndare Mexico som tar emot Gareth Bales Wales. Lagen har mötts en gång tidigare när man drabbade samman i en träningsmatch ganska exakt på dagen för sex år sedan. Vinner favoriten Mexico eller vill Bale annorlunda?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Mexiko:

Mexiko ställs mot Sverige i VM och därför är det extra intressant att följa denna matchen. Mexarna har gått vidare från gruppspelet samtliga mästerskap sedan 1994 och vi får hoppas att trenden bryts 2018 eftersom Tyskland lär vinna gruppen. Tyvärr för Mexikos del lär båda bröderna Dos Santos, tillika lagkamrater med Zlatan Ibrahimovic, inte kunna spela i matchen. Laget har ändå en stark uppställning med bland annat “Chicharito” som gjort det väldigt bra i West Ham under säsongen.

Bortalaget Wales:

Wales gick bra under förra EM och låg dessutom högt upp på världsrankingen tack vare lagets förmåga att inte spela träningsmatcher och därmed “lura” rankingen. Nu har verkligheten kommit ikapp och laget hade inte en chans i gruppen när man kom näst sist efter Belgien, Kroatien, Serbien och Skottland. Bara stackars Makedonien var sämre än landet som ändå har storspelare som Gareth Bale – en av många stjärnor som missar mästerskapet.

Så här tänker vi

Mexiko är ett bättre lag än Wales, har bättre tränare och bättre historia. Allt talar för att Mexiko vinner matchen ganska komfortabelt mot ett Wales som måste hitta tillbaka till 2016 års fina form. Annars blir det inga fler mästerskap för landet på de brittiska öarna. Chicharito lär vilja stänka dit en boll och vi tror han lyckas med att föra sitt lag till seger. Vi väljer att spela på seger för Mexiko till oddset 1,52 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Mexiko besegrar Wales till oddset 1,52 hos LeoVegas.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com