Mexiko vs Costa Rica – Speltips kvartsfinal Gold Cup

Det väntar kvartsfinal i Gold Cup Mexiko vs Costa Rica - Speltips kvartsfinal Gold Cupoch tittar vi på oddsen inom Svensk Betting är det Mexiko som är favoriter inför mötet mot Costa Rica. Mexiko inledde med två segrar i gruppspelet men föll sedan något överraskande mot Qatar med 0-1. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt och besegra Costa Rica som endast tog fyra poäng i gruppspelet. Vem når semifinalen av den åtråvärda turneringen?

Datum: 9 juli 2023
Avspark: 03:30
Arena: AT&T Stadium (Arlington)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Mexiko är favoriter enligt oddsen

Mexiko är solklara favoriter om vi tittar till oddsen trots att de stod för en svag prestation mot Qatar. Laget inledde med att besegra Honduras med 4-0 och därefter vann de mot Haiti med 3-1. Men i sista gruppspelsmatchen mot Qatar blev det förlust med 0-1. Mexiko har haft ett stökigt halvår med tre tränare och inga bra resultat. Men de är ändå klara favoriter mot Costa Rica. 

Costa Rica hoppas kunna överraska

Costa Rica spelade VM 2022 så sent som i december men åkte ur i gruppen efter endast en seger mot Japan. Därefter har resultaten varit sisådär och det har inte imponerats i gruppspelet heller. Enda segern kom mot Martinique i sista gruppspelsmatchen. Dessförinnan hade laget 1-2 mot Panama och 0-0 mot El Salvador. Därmed kan de få det tufft mot Mexiko.

Mexiko når semifinalen 

Även om Mexiko var extremt svaga mot Qatar har de tillräckligt med kvalitet i laget för att ta sig vidare till semifinal. De har helt enkelt för skickliga spelare för att slarva bort detta. Därför spelar vi Mexiko som vinnare till oddset 1,33 hos Betsson.

Vårt speltips: Mexiko vinner till odds 1,33 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller