Mexiko vs Panama – VM Kval

Hemmalaget Mexiko

Mexiko kan bli det fjärde laget att vara helt klara för VM i Ryssland nästa år om de lyckas vinna över Panama ikväll. Om dem vinner och Honduras misslyckas med att ta full pott i Trinidad kommer dem att vara klara och det finns en hel del som talar för att båda dessa saker kan inträffa. På hemmaplan är Mexiko ett mycket starkt lag och de skall under normala omständigheter vinna matchen.

Det mesta har gått Mexikos väg under detta kval som är i skarp kontrast mot hur det gick när de kvalade till VM 2014 och som nästan slutade med att de inte skulle få vara med. De har tagit 2.30 poäng i snitt per match och har ännu inte upplevt en förlust.

Bortalaget Panama

Panama är kända för sitt starka försvarsspel och som ofta inte gör dem besvikna. Idag kommer de säkert att parkera bussen framför målet och bara attackera när tillfälle ges, om det ges. I Panamas matcher blir det bara 1.33 mål i snitt och då förstår man att de ofta siktar på att spela oavgjort genom ett starkt försvarsspel. Vi får se om de kan hålla ihop det mot ett så pass starkt lag som Mexiko är på sina hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Mexiko kommer att ösa på för fullt redan vi start och väljer att spela Mexiko för vinst och under 2.5 mål till oddset 2.80 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Mexiko för vinst och under 2.5 mål till oddset 2.80 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar