Mexiko vs Panama – VM Kval

Hemmalaget Mexiko

Mexiko kan bli det fjärde laget att vara helt klara för VM i Ryssland nästa år om de lyckas vinna över Panama ikväll. Om dem vinner och Honduras misslyckas med att ta full pott i Trinidad kommer dem att vara klara och det finns en hel del som talar för att båda dessa saker kan inträffa. På hemmaplan är Mexiko ett mycket starkt lag och de skall under normala omständigheter vinna matchen.

Det mesta har gått Mexikos väg under detta kval som är i skarp kontrast mot hur det gick när de kvalade till VM 2014 och som nästan slutade med att de inte skulle få vara med. De har tagit 2.30 poäng i snitt per match och har ännu inte upplevt en förlust.

Bortalaget Panama

Panama är kända för sitt starka försvarsspel och som ofta inte gör dem besvikna. Idag kommer de säkert att parkera bussen framför målet och bara attackera när tillfälle ges, om det ges. I Panamas matcher blir det bara 1.33 mål i snitt och då förstår man att de ofta siktar på att spela oavgjort genom ett starkt försvarsspel. Vi får se om de kan hålla ihop det mot ett så pass starkt lag som Mexiko är på sina hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Mexiko kommer att ösa på för fullt redan vi start och väljer att spela Mexiko för vinst och under 2.5 mål till oddset 2.80 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Mexiko för vinst och under 2.5 mål till oddset 2.80 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com