Mexiko vs Polen – Speltips Fotbolls-VM 2022

ESpeltips Mexiko VM 2022n av de mest intressanta matcherna i första gruppspelsrundan är den mellan Mexiko och Polen. Inte för att det är här vi hittar de största stjärnorna utan snarare på grund av att det kommer att ge en fingervisning av vilket lag som går vidare bakom Argentina. Mexiko har inte missat en åttondelsfinal på sju raka mästerskap och hoppas kunna fortsätta trenden. Men då krävs det med stor sannolikhet en seger mot Polen.

Datum: 22 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: C Beath (Australien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Mexiko har ett rutinerat lag

Mexiko kommer till VM 2022 med ett lag som har varit med länge. Många blev förvånade att Santi Giménez som varit strålande i Feyenoord inte fick en plats i VM-truppen. Men det borde samtidigt finnas tillräckligt med kvalitet i laget ändå för att göra ett bra VM för mexarna. Men matchen mot Polen blir oerhört viktig för att nå åttondelsfinal.

Polen hoppas kunna gå vidare

Polen gick till VM i Qatar genom att vinna mot Sverige i Play Off. Nu väntar Mexiko i premiären i nationens andra raka VM-slutspel. Senast gick det dock inget vidare då Polen slutade sist i en grupp med Japan, Senegal och Colombia. Det krävs bättre prestationer än senast om de ska kunna hota en nation som Mexiko.

Blir en jämn match i Al Rayyan

Båda lagen hoppas kunna få med sig tre poäng och vinnaren i matchen är förmodligen redan klara för åttondelsfinal. Men det är givet att det blir en tight tillställning om vi tittar på oddsen hos experter inom svensk betting. Vi tror dock att Mexikos rutin i sammanhangen gör att de vinner matchen. Därför spelar vi Mexiko som vinnare till oddset 1,49 hos Bethard.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Polen till oddset 1,49 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller