Mexiko vs Sverige – Fotbolls-VM 2018

passion janneDags för Sverige VM-öde att avgöras och det som såg så lovande ut för svensk del är nu betydligt knepigare efter det sena målet mot Tyskland som innebar en förlust. Eller knepigt är nog fel ord, förutsättningarna är glasklara, Sverige behöver vinna mot Mexiko för att ta sig vidare. Ett Mexiko som gått rent i detta VM och varit väldigt bra.

Hemmalaget Mexiko

Mexarna har gått rent på de två första matcherna men ett sent insläppt mål kan bli kostsammare än vad de trott. Hade laget inte släppt in det sena målet mot Sydkorea hade Sverige behövt vinna med två mål, men nu ser läget annorlunda ut för mexarna. Laget verkar ha drabbats av någon enorm hybris sedan starten och det interna snacket har handlat om VM-guld. VI får hoppas att Sverige är tillräckligt bra för att förhindra detta. Mexiko ska ut!

Bortalaget Sverige

Sverige har gjort ett bra VM och hade riktig otur mot Tyskland att man släppte in ett mål så sent som man gjorde. Visst blev Durmaz syndabock men det fanns andra som borde agerat annorlunda i slutet av matchen. Men orutinen syntes igenom och Sverige åkte på ett onödigt sent baklängesmål. Nu har man chansen till revansch och allt som krävs är en seger mot Mexiko. Lättare sagt än gjort kanske men Jannes landslag har besegrat betydligt bättre lag än Italien.

Så här tänker vi

Mexiko tror de ska vinna enkelt men Janne Andersson har sänkt favoriter förr. Frankrike, Italien och Holland var inga undantag och nu har man chansen att nå en åttondelsfinal i Jannes första mästerskap. Något som isåfall skulle vara en bragd med tanke på det lag Sverige egentligen har. Vi väljer att spela med hjärtat idag och spelar därför Sverige till oddset 3,50 hos Bethard.

Vårt speltips: Sverige vinner över Mexiko till oddset 3,50 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com