MFF vs NK Domzale – Europa League-kval

Malmö FF VS NK Domzale – Kval till Europa League

Sedan MFF spelade borta mot AIK på Råsunda siste juni har spelet hackat hos den himmelsblå maskinen. De enda vinsterna har kommit mot ett ännu knackigare Örebro och korplaget Ballymema. Nu gäller det att visa framfötterna mot Domzale, ett lag som kunde fått med sig ett mycket bättre resultat nere i Slovenien och Malmö kom verkligen undan med hjärtat i halsgropen. MFF brukar vara giftiga hemma på stadion men sladdade senast mot Sirius, har de vad som krävs för att ta sig vidare till nästa omgång?

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Malmö FF

Trots att Malmös form efter uppehållet varit relativt dålig är det fortfarande sällan laget förlorar en fotbollsmatch.  Det är förövrigt större drakar än Domzale som har fällts på stadion, det är bara att kolla på förra säsongen i Europa League där exempelvis Besiktas fick pisk.  Transferfönstret är öppet men Malmö behöver inte värva sig ur sin minikris, det finns kvalité i truppen och det ligger på herr Rösler att få ut max av spelarna.

Bortalaget Domazale

Domzale verkar ha haft det tufft att balansera europaspel med det inhemska. Just nu ligger de sist i slovenska ligan med en match mindre spelad. Deras fördel ligger i att de fått vila sedan senaste matchen med MFF och vi såg vilken kvalité som fanns i laget när det kom till kombinationsspel. På 2-1 målet i Slovenien stog Safari och resten av laget och tittade när slovenerna rullade sig igenom. 

Så här tänker vi

MFF kommer inte låta den här chansen slinka iväg och erfarenheten och hemmastödet kommer att bära laget. Det kanske även kan bli en språngbräda för resten av Malmös höstform. Rutinen finns där och med hemmastödet ska MFF inte ha några problem att kvalificera sig. Vi spelar seger för Malmö till oddset 1,44 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö vinner över Domzale till oddset 1,44 hos LeoVegas

Team Svenskbetting