Middlesbrough vs Leicester – Premier League

Hemmalaget Middlesbrough

Det måste ha känts hemskt för spelarna, tränaren och fansen då man förlorade mot Manchester United trots att man slogs för sina tre poäng och ledde matchen tills det bara återstod några minuter. Då gjorde Manchester United två snabba mål och stal alla poängen för Middlesbrough.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Middlesbrough har visat att man kan slå lag med liknande förutsättningar och på hemmaplan har man slagit lag såsom Bournemouth, Hull och Swansea i de senaste fem matcherna och där förluster bara har kommit när motståndet har hetat Liverpool och Chelsea.

Bortalaget Leicester

Leicester har spelat riktigt ojämnt i år och man har inte kunna behålla den jämnhet man hade förra året. På bortaplan är man om möjligt ännu sämre. De har faktiskt inte vunnit en enda match på bortaplan den här säsongen. De har förlorat sju av nio bortamatcher och man har släppt in otroliga 21 mål. Framåt går det inte heller bra på bortaplan och endast en gång har man gjort mer än ett mål.

Så här tänker vi

Trots att Leicester är regerande Premier League mästare kommer vi att lägga slantarna på Middlesbrough och vi spelar Asiatiskt 0.0 Handikapp på Middlesbrough till oddset 1.90 hos NordicBet

Vårt speltips: Middlesbrough Asiatiskt 0.0 Mål handikapp hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com