Middlesbrough vs Leicester – Premier League

Hemmalaget Middlesbrough

Det måste ha känts hemskt för spelarna, tränaren och fansen då man förlorade mot Manchester United trots att man slogs för sina tre poäng och ledde matchen tills det bara återstod några minuter. Då gjorde Manchester United två snabba mål och stal alla poängen för Middlesbrough.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Middlesbrough har visat att man kan slå lag med liknande förutsättningar och på hemmaplan har man slagit lag såsom Bournemouth, Hull och Swansea i de senaste fem matcherna och där förluster bara har kommit när motståndet har hetat Liverpool och Chelsea.

Bortalaget Leicester

Leicester har spelat riktigt ojämnt i år och man har inte kunna behålla den jämnhet man hade förra året. På bortaplan är man om möjligt ännu sämre. De har faktiskt inte vunnit en enda match på bortaplan den här säsongen. De har förlorat sju av nio bortamatcher och man har släppt in otroliga 21 mål. Framåt går det inte heller bra på bortaplan och endast en gång har man gjort mer än ett mål.

Så här tänker vi

Trots att Leicester är regerande Premier League mästare kommer vi att lägga slantarna på Middlesbrough och vi spelar Asiatiskt 0.0 Handikapp på Middlesbrough till oddset 1.90 hos NordicBet

Vårt speltips: Middlesbrough Asiatiskt 0.0 Mål handikapp hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar