Mikael Ymer vs Taylor Fritz – Speltips Wimbledon

Mikael Ymer vann komfortabelt i Mikael Ymer vs Taylor Fritz - Speltips Wimbledonden första rundan mot Alex Molcan från Slovakien efter 3-0 i set. Ymer är rankad 59:a enligt ATP-rankingen och förväntades vinna mot Molcan som är rankad 83:a. Men nu väntar det betydligt tuffare motstånd när Taylor Fritz står på andra sidan nätet. Fritz är rankad nia i världen men hade problem mot Hanfmann från Tyskland i första omgången. Tittar vi odds från svensk betting krävs det en rejäl skräll från Ymer om han ska ta sig vidare till nästa omgång.

Datum: 6 juli 2023
Matchstart: 17:40
Arena: All England Club (London)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Wimbledon

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Mikael Ymer är klar underdog

Mikael Ymer är något så ovanligt som en svensk tennisstjärna som inte har svenska folket i ryggen, i alla fall inte stora delar. Hans utspel mot Båstad har setts som något märkligt då han inte kvalificerat sig på sportsliga grunder men erbjudits ett wild card som han tackat nej till på det mest oartiga sättet som går att göra. Nu återstår det att se om Ymer kan nå nästa runda i Wimbledon. Ingenting tyder på det då han sällan vinner mot högre rankade spelare.

Taylor Fritz är klar favorit

Med oddset 1,20 är det Taylor Fritz som är klar favorit i detta möte i Wimbledon. Han kommer med stor sannolikhet att vinna matchen, allt annat vore en rejäl överraskning. Fritz är rankad nia i världen och hade vissa problem i förra rundan. Det krävdes ett femte avgörande set för att han skulle gå vidare. Men mycket tyder på att han har vad som krävs för att vinna mot Ymer.

Fritz tar sig vidare

Det svenska hjärtat bultar för Ymer men samtidigt är det osannolikt att han skulle ta sig vidare. Vi tror att det istället blir Fritz som vinner. Därför spelar vi amerikanen som vinnare till odds 1,20 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Taylor Fritz vinner mot Mikael Ymer till oddset 1,20 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Wimbledon

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller