Mjällby vs Varbergs BoIS – Speltips Allsvenskan

Mjällby oMjällby vs Varbergs BoISch Varberg gick upp till Allsvenskan tillsammans inför säsongen 2020. Under tre säsonger har lagen hållit sig kvar. Varberg fick visserligen kvala sig kvar förra säsongen men har ändå gjort det bra med tränare Joakim Persson vid rodret. Nu återstår det att se hur det går när lagen möts 2023. Mjällby gick överraskande till final i Svenska Cupen och är en seger i finalen av Svenska Cupen från spel i Europa. Frågan är hur det går mot Varberg hemma i vardagen i Allsvenskan?

Datum: 3 april 2023
Avspark: 19:00
Arena: Strandvallen (Hällevik)
Domare: V Wolf (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

Mjällby är favoriter

Att Mjällby skulle gå till final i Svenska Cupen hade nog inte allt för många trott. Men de gick rent i gruppspelet och slog därefter ut Kalmar och Hammarby i kvartsfinal och semifinal. Nu ska de inleda seriespel i Allsvenskan på hemmaplan mot Varberg och det är hemmalaget som är favoriter. Men Varberg är ett stökigt lag som dock haft en extremt svag försäsong. Kan Mjällby ta tre poäng som förväntat.

Varbergs BoIS ger aldrig upp

Svenska Cupen var ingen rolig historia för Varbergs BoIS. Efter seger mot Östersunds FK blev det två raka förluster mot Västerås och AIK med 0-5 i målskillnad. Laget höll sig kvar genom kval och nu hoppas man kunna sluta högre upp i tabellen. Som vanligt blir det säkerligen en primitiv men effektiv fotboll från gästerna men oddsen hos svensk betting håller laget som klara underdogs i premiären. 

Det blir Mjällby som tar hem det

Mjällby kommer säkerligen att bli det laget som tar hem premiären med tanke på den fina form laget har. Dessutom spelar laget på hemmaplan vilket borde innebära att man har tillräckligt med styrka för att vinna. Vi tror helt enkelt Mjällby blir att se upp med denna säsongen. Därför spelar vi Mjällby som segrare till oddset 1,91 hos Campobet.

Vårt speltips: Mjällby vinner mot Varbergs BoIS till oddset 1,91 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan