MOL Vidi vs AEK Aten – Champions League

AEK Aten flaggaPlayoffet till världens bästa klubblagsturnering fortsätter och det är MFF:s övermän som ställs mot AEK Aten. MOL Vidi siktar på att nå turneringen för första gången i världshistorien medan AEK vill tillbaka efter att inte ha deltagit i CL sedan 2006/07. Eftersom det är Vidi som spelar kan ni förväntar er en extremt destruktiv och målsnål match. Frågan är dock om det räcker mot AEK Aten som imponerat hittills!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget MOL VIDI

De ungerska mästarna spelar nog världens tråkigaste fotboll men vad gör det när man håller nollan och vinner sina matcher. Laget ägs av en politiker som byggt en liten mysig arena i sin hemstad. Vidi hette tidigare Videoton och har aldrig spelat i CL. För fotbollens skull hoppas vi att man inte lyckas denna gången, utan både stämningen och kvalitén hos AEK ska vara betydligt bättre. Vidis hopp står till Loic Nego som varit involverad i tre av fem mål under kvalet.

Bortalaget AEK Aten

AEK hade tuff lottning men tog sig förbi Celtic. Efter att ha spelat 1-1 borta vann man med 2-1 hemma och är nu ett dubbelmöte mot ett betydligt sämre lag från att ta sig till Champions Leagues gruppspel för första gången sedan 2006. Något fansen i huvudstaden naturligtvis suktar efter. Ska man nå dit krävs det mål från Marko Livaja som var anfallaren som avgjorde senast mot Celtic. Kroaten tillhör nu klubben permanent efter att ha gjort succé på lån förra säsongen.

Så här tänker vi

Förvänta er världens tråkigaste match där Vidi kommer göra allt för att förstöra spelet. Därför är det en garanterat målsnål tillställning som väntar och även om du absolut inte rekommenderas att titta på matchen finns det spelvärde i att tippa antal mål. Vi tror att det max blir ett mål i matchen och väljer att spela under 1,5 mål till oddset 2,39 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 1,5 mål i matchen mellan Vidi och AEK Aten till oddset 2,39 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com