MOL Vidi vs AEK Aten – Champions League

AEK Aten flaggaPlayoffet till världens bästa klubblagsturnering fortsätter och det är MFF:s övermän som ställs mot AEK Aten. MOL Vidi siktar på att nå turneringen för första gången i världshistorien medan AEK vill tillbaka efter att inte ha deltagit i CL sedan 2006/07. Eftersom det är Vidi som spelar kan ni förväntar er en extremt destruktiv och målsnål match. Frågan är dock om det räcker mot AEK Aten som imponerat hittills!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget MOL VIDI

De ungerska mästarna spelar nog världens tråkigaste fotboll men vad gör det när man håller nollan och vinner sina matcher. Laget ägs av en politiker som byggt en liten mysig arena i sin hemstad. Vidi hette tidigare Videoton och har aldrig spelat i CL. För fotbollens skull hoppas vi att man inte lyckas denna gången, utan både stämningen och kvalitén hos AEK ska vara betydligt bättre. Vidis hopp står till Loic Nego som varit involverad i tre av fem mål under kvalet.

Bortalaget AEK Aten

AEK hade tuff lottning men tog sig förbi Celtic. Efter att ha spelat 1-1 borta vann man med 2-1 hemma och är nu ett dubbelmöte mot ett betydligt sämre lag från att ta sig till Champions Leagues gruppspel för första gången sedan 2006. Något fansen i huvudstaden naturligtvis suktar efter. Ska man nå dit krävs det mål från Marko Livaja som var anfallaren som avgjorde senast mot Celtic. Kroaten tillhör nu klubben permanent efter att ha gjort succé på lån förra säsongen.

Så här tänker vi

Förvänta er världens tråkigaste match där Vidi kommer göra allt för att förstöra spelet. Därför är det en garanterat målsnål tillställning som väntar och även om du absolut inte rekommenderas att titta på matchen finns det spelvärde i att tippa antal mål. Vi tror att det max blir ett mål i matchen och väljer att spela under 1,5 mål till oddset 2,39 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 1,5 mål i matchen mellan Vidi och AEK Aten till oddset 2,39 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com