Molde vs IF Elfsborg – Speltips kval till Europa Conference League

Det är dags för övriga svenska lag att kliva in i kvalspelet till Europa Conference League. Elfsborg slutade fyra i Allsvenskan och fick därför den sista platsen till Europa-kvalet eftersom Malmö vann Svenska Cupen och redan var klara för kval till Europa. Elfsborg är underdogs inför dubbelmötet mot den norska serieledaren Molde. Kan Elfsborg överraska och få med sig ett bra resultat inför returen?

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Molde är favoriter inför hemmamatchen

Det är norska serieledaren Molde som är klara favoriter inför dubbelmötet mot IF Elfsborg. Framförallt inför matchen som spelas i Trondheim. Molde har vunnit elva matcher i norska cupen och Eliteserien på de 13 senaste och de övriga två matcherna har laget spelat oavgjort. Därför kliver de också in som klara favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor.

Kan Elfsborg överraska?

Allsvenskan behöver rankingpoäng och en av ligorna man slåss emot är just den norska ligan. Därför vore det bra med en svensk seger borta mot Molde. Formen hos gästerna talar dock inte för detta. Ingen seger på de tre senaste matcherna i Allsvenskan och senast klar förlust med 0-3 mot Hammarby. Molde är också ett starkt lag så det blir en svår nöt att knäcka för Elfsborg.

Det blir en hemmaseger

Vi hoppas att det blir annorlunda men tror att Molde har vad som krävs för att ta en seger mot IF Elfsborg. Förhoppningsvis kan Elfsborg hålla siffrorna nere och göra så att det lever inför returmötet i Borås. Elfsborg är starka på hemmaplan men har inte imponerat på bortaplan. Vi tror att de får det tufft och att Molde vinner till slut vilket vi spelar till oddset 1,80 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Molde vinner över IF Elfsborg till oddset 1,80 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com