Monaco vs Juventus – Champions League

Hemmalaget Monaco

Monaco har tagit sig vidare så här långt i Champions League genom att de har anfallit och gjort mål men de har också blottat sig bakåt men helt enkelt struntat i det för att premiera målskyttet. Det har fungerat extremt bra mot lag som Manchester City och Borussia Dortmund men i dagens match är motståndet helt annorlunda. Juventus kommer inte ge dem ens hälften så många chanser som de två tidigare lagen gjorde.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Monaco som litar mycket på Kylian Mbappe och Radamel Falcao kommer att känna sig säkra på sin egen hemmaplan. De vann mot Toulouse i lördags med 3-1 vilket gör deras form till sju vinster från de senaste åtta matcher de har spelat.

Bortalaget Juventus

Juventus gjorde det otänkbara på Nou Camp förra månaden när de fick till ett mållöst oavgjort resultat. Matchen innan krossade Juventus FC Barcelona på sin hemmaplan med 3-0. I den inhemska ligan blev det ett oavgjort resultat nu senast mot Atalanta och de har bara vunnit fyra matcher på de åtta senaste matcherna.

På bortaplan ser det värre ut för Juventus då har man bara vunnit två matcher av sju möjliga. Senaste mot Napoli förlorade de med 3-2 och det visar vilka svagheter laget har och det är något ett smart lag kan nyttja.

Så här tänker vi

Monaco har stor chans att vinna den här matchen på sin hemmaplan så vi väljer att spela Monaco +0 mål till oddset 2.10 hos betsson

Vårt speltips: Monaco +0 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar