Monaco vs Juventus – Champions League

Hemmalaget Monaco

Monaco har tagit sig vidare så här långt i Champions League genom att de har anfallit och gjort mål men de har också blottat sig bakåt men helt enkelt struntat i det för att premiera målskyttet. Det har fungerat extremt bra mot lag som Manchester City och Borussia Dortmund men i dagens match är motståndet helt annorlunda. Juventus kommer inte ge dem ens hälften så många chanser som de två tidigare lagen gjorde.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Monaco som litar mycket på Kylian Mbappe och Radamel Falcao kommer att känna sig säkra på sin egen hemmaplan. De vann mot Toulouse i lördags med 3-1 vilket gör deras form till sju vinster från de senaste åtta matcher de har spelat.

Bortalaget Juventus

Juventus gjorde det otänkbara på Nou Camp förra månaden när de fick till ett mållöst oavgjort resultat. Matchen innan krossade Juventus FC Barcelona på sin hemmaplan med 3-0. I den inhemska ligan blev det ett oavgjort resultat nu senast mot Atalanta och de har bara vunnit fyra matcher på de åtta senaste matcherna.

På bortaplan ser det värre ut för Juventus då har man bara vunnit två matcher av sju möjliga. Senaste mot Napoli förlorade de med 3-2 och det visar vilka svagheter laget har och det är något ett smart lag kan nyttja.

Så här tänker vi

Monaco har stor chans att vinna den här matchen på sin hemmaplan så vi väljer att spela Monaco +0 mål till oddset 2.10 hos betsson

Vårt speltips: Monaco +0 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com