AS Monaco vs Lille – Ligue 1

AS monacoToppen mot botten i franska Ligue 1 när tvåan AS Monaco tar emot LOSC Lille Métropole i furstendömet. Regerande mästaren Monaco är naturligtvis jättefavoriter till segern då Lille befinner sig näst längst ner i tabellen. Allt talar för att den forna storklubben spelar i Ligue 2 nästa år. Ska man undvika detta bör man ta tre poäng borta mot Monaco.

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kr hos Unibet

Hemmalaget Monaco:

Monaco tog hela fotbollsvärlden med storm under fjolårssäsongen. Med Europas målfarligaste offensiv vann man liga före PSG och tog sig dessutom till Semifinal i Champions League. Inför nuvarande säsong tappade man Mbappe till PSG och Bernardo Silva till Manchester City. Två extremt tunga pjäser som är svåra att ersätta. Utifrån sina förutsättningar har klubben ändå gjort det bra. Laget har hyfsad koll på andraplatsen och kommer garanterat spela Champions League nästa år. Med ett ungt lag finns det hopp för Monaco!

Bortalaget Lille:

Lille har väl inte hotat ordentligt de senaste åren. Att laget skulle ligga näst sist i tabellen har nog inte många tippat inför säsongen. Formen har inte suttit där och det har inte blivit en vinst på månader. Ska laget ta sig upp till säker mark behövs poäng omedelbart. Därför är det inte så tacksamt att en bortamatch mot Monaco är det som väntar för den krisande föreningen.

Så här tänker vi:

Monaco kommer naturligtvis leka hem detta men vi ser inget spelvärde i att spela rak etta. Istället förväntar vi oss två stabila halvlekar av Monaco som går för segern. Vi tror att Monaco gör mål i bägge halvlekar och spelar det till oddset 1,84 hos Unibet.

Vårt speltips: Monaco gör mål i båda halvlekarna mot Lille til oddset 1,84 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com