Napoli vs Besiktas – Champions League

Hemmalaget Napoli

napoli-vs-besiktasNapoli såg starka ut och potentiella titelutmanare mot dominanten Juventus till Serie A titeln för bara några veckor sedan. Men allt ser annorlunda ut nu. Deras segersvit är bruten när man förlorade mot Atalanta i början på Oktober och det följdes upp med det dystra beskedet att toppanfallaren Arkadiusz Milik blivit skadad när han spelade för sitt landslag Polen. Nu är han borta till Februari nästa år med en ligamentskada.

Sedan dess kommer förlustmatcherna som brev på posten och man förlorade mot Roma med 3-1 på hemmaplan nu i helgen och därmed har åkt ner till en 3de plats. Upp till Juventus saknas det 4 poäng. Nu är Milik är borta måste man titta sig om efter en annan stjärnanfallare och det måste man göra snart.

Bortalaget Besiktas

Besiktas är i bra form och kommer inte vara Napoli till någon hjälp ikväll. Man har inte förlorat under ordinarie matchtid den här säsongen och matchen man förlorade på övertid gick till straffar mot Galatasaray i den Turkiska Super Cupen.

På bortaplan ser man lite svagare ut än på hemmaplan och där tror vi att Besiktas akilleshäl här.

Så här tänker vi

Besiktas är lite svagare på bortaplan och vinner ofta inte med mer än ett mål så vi väljer istället att spela på hemmalaget Napoli för Vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Napoli hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar