Napoli vs Besiktas – Champions League

Hemmalaget Napoli

napoli-vs-besiktasNapoli såg starka ut och potentiella titelutmanare mot dominanten Juventus till Serie A titeln för bara några veckor sedan. Men allt ser annorlunda ut nu. Deras segersvit är bruten när man förlorade mot Atalanta i början på Oktober och det följdes upp med det dystra beskedet att toppanfallaren Arkadiusz Milik blivit skadad när han spelade för sitt landslag Polen. Nu är han borta till Februari nästa år med en ligamentskada.

Sedan dess kommer förlustmatcherna som brev på posten och man förlorade mot Roma med 3-1 på hemmaplan nu i helgen och därmed har åkt ner till en 3de plats. Upp till Juventus saknas det 4 poäng. Nu är Milik är borta måste man titta sig om efter en annan stjärnanfallare och det måste man göra snart.

Bortalaget Besiktas

Besiktas är i bra form och kommer inte vara Napoli till någon hjälp ikväll. Man har inte förlorat under ordinarie matchtid den här säsongen och matchen man förlorade på övertid gick till straffar mot Galatasaray i den Turkiska Super Cupen.

På bortaplan ser man lite svagare ut än på hemmaplan och där tror vi att Besiktas akilleshäl här.

Så här tänker vi

Besiktas är lite svagare på bortaplan och vinner ofta inte med mer än ett mål så vi väljer istället att spela på hemmalaget Napoli för Vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Napoli hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com