Napoli vs Juventus – Serie A

Stadio San Paolo i Neapel bjuder in till ett riktigt klassiker-möte mellan Napoli och Juventus. Det är två lag i helt olika delar av tabellen. Napoli som slutat tvåa de senaste säsongerna och har varit främsta utmanare till just Juventus ligger för tillfället elva i tabellen. Att laget gjorde sig av med Ancelotti på tränarposten har inte hjälpt utan tre raka förluster har gjort att laget är fast i mittenstrecket. Annat är det för Juventus som fått upp farten rejält och vunnit fem raka matcher i Serie A och tagit över serieledningen från Inter med fyra poängs marginal.

Hämta din välkomstbonus hos Bethard på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Napoli

Många trodde att Napolis säsong skulle vända när laget gjorde sig av med Ancelotti och plockade in Gattuso. Så har det inte blivit utan förlusterna fortsätter att hagla över Neapel-klubben som är elva i tabellen. Tre raka förluster mot Inter, Lazio och Fiorentina innebär att det inte ser allt för ljust ut för det ljusblå laget som givetvis inte är nöjda med säsongen. Om Gattuso är rätt man att leda klubben är tveksamt och att han skulle coacha laget till tre poäng mot Juventus är inte särskilt troligt.

Bortalaget Juventus

Juventus är bortalag i matchen men är ändå favoriter till segern. ”Den gamla damen” har fått upp farten rejält på sistone med fem raka segrar i Serie A. Det innebär att laget tagit över tabelltoppen och numera är fyra poäng före jagande Inter. Senast blev det knapp seger mot Parma med 2-1 men Juventus är kända för att göra det som krävs för att vinna matcherna. Det mesta talar för att man lyckas med detsamma mot Napoli.

Så här tänker vi

Juventus är i bättre form, har bättre spelare i sin startelva och möter ett motstånd som har noll självförtroende för tillfället. Med tanke på hur bra oddsen är på bortaseger ser vi bara ett alternativ i vår betting. Därför väljer vi att spela Juventus som segrare till oddset 2,05 hos Bethard.

Vårt speltips: Juventus vinner borta mot Napoli till oddset 2,05 hos Bethard.

Team Svenskbetting