Napoli vs Juventus – Serie A

Hemmalaget Napoli

Rivaliteten mellan Napoli och Juventus har bara ökat med åren och kanske är kvällens drabbning den största mellan lagen. Napoli är ligaledarna och de har inte förlorat en enda match än så länge. Napoli ser ut att vara det starkaste laget i Serie A i år. Napoli spelar helst anfallsspel och det har betalat sig med många mål till följd.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Napoli har gjort mål i åtta matcher av nio när vi kollar statistiken mellan de här två lagen. I de fyra senaste mötena har båda lagen gjort mål så vi förväntar oss en underhållande och actionfylld match.

Bortalaget Juventus

Mästarna Juventus har släppt både Inter och Napoli framför sig i ligatitel racet. Men det är fem lag som har chans på titeln så inget är över ännu. Juventus har också ändrat sitt spel en anings. Nu spelar de också mer anfallsfylld fotboll och vi anar att det är av respekt till just Napoli som de har gjort de här förändringarna.

Det har gjort laget gott och det har resulterat i många mål i år. Vi tror att Juventus vill visa vem som är bäst i dagens match.

Så här tänker vi

Eftersom även Juventus har gjort mål i åtta av de senaste nio mötena mellan lagen så ser vi ett bra spel. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com