Napoli vs Juventus – Serie A

Hemmalaget Napoli

Rivaliteten mellan Napoli och Juventus har bara ökat med åren och kanske är kvällens drabbning den största mellan lagen. Napoli är ligaledarna och de har inte förlorat en enda match än så länge. Napoli ser ut att vara det starkaste laget i Serie A i år. Napoli spelar helst anfallsspel och det har betalat sig med många mål till följd.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Napoli har gjort mål i åtta matcher av nio när vi kollar statistiken mellan de här två lagen. I de fyra senaste mötena har båda lagen gjort mål så vi förväntar oss en underhållande och actionfylld match.

Bortalaget Juventus

Mästarna Juventus har släppt både Inter och Napoli framför sig i ligatitel racet. Men det är fem lag som har chans på titeln så inget är över ännu. Juventus har också ändrat sitt spel en anings. Nu spelar de också mer anfallsfylld fotboll och vi anar att det är av respekt till just Napoli som de har gjort de här förändringarna.

Det har gjort laget gott och det har resulterat i många mål i år. Vi tror att Juventus vill visa vem som är bäst i dagens match.

Så här tänker vi

Eftersom även Juventus har gjort mål i åtta av de senaste nio mötena mellan lagen så ser vi ett bra spel. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar