Napoli vs Lazio – Speltips Serie A

Napoli vs Lazio - Speltips Serie ANapoli stormar mot ligatiteln och det finns ingenting som tyder på att de inte vinner Serie A. På 24 matcher har de 21 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust, ett makalöst facit. Avståndet till Inter på andra plats är 18 poäng och laget är också kvar i Champions League. Lazio gör också en fin säsong och ligger fyra i tabellen på en plats som ger spel i Champions League. Avståndet till Inter är endast två poäng så hoppet lever om andra platsen. Men kan de verkligen hota ett Napoli i storform?

Datum: 3 mars 2023
Avspark: 20:45
Arena: Stadio Diego Armando Maradona (Neapel)
Domare: L Pairetto (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Serie A

Napoli är i storform

Det finns faktiskt ingenting som talar för att Napoli skulle slarva bort ligatiteln. Deras form är direkt galen med åtta raka segrar samt 2-0 borta mot Frankfurt i första åttondelsfinalen av Champions League. Nu har de chansen att öka avståndet ytterligare till lagen nedanför genom att vinna mot Lazio.

Lazio siktar på Champions League

Det är ett rejält getingbo bakom Napoli med tre poäng som skiljer tvåan Inter till femman Roma. Lazio kan därför hamna utanför CL-plats om de förlorar mot Napoli och Roma vinner sin match. Med tanke på att Napoli endast förlorat en match under säsongen i Serie A är det inte mycket som tyder på en skräll.

Napoli tar hem detta

Det finns inget stopp på Napolis framgång och de fortsätter att gå från klarhet till klarhet. De har redan säkrat ligatiteln i praktiken trots att det återstår stora delar av säsongen. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är de också klara favoriter att vinna. Därför spelar vi Napoli som vinnare till oddset 1,62 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Napoli vinner över Lazio till oddset 1,62 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Serie A