Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins – Stanley Cup

Hemmalaget Nashville Predators

Nashville Predators ligger illa till och efter två bortamatcher har det inte sett okej ut. Nu ligger man under i matchserien med 2-0. I NHL får det lag som slutade bäst i tabellen alltid två hemmamatcher. Ingen trodde på svensklaget Nashville Predators inför säsongen så sett ur det perspektivet har dem gjort en riktig bra resa men självklart vill dem ta det här hela vägen nu när de har gått så här långt.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit Nashville Predators försvarsspel som inte har lyckats hålla borta det stjärnspäckade Pittsburgh och totalt nio mål har ramlat in efter två matcher. Så självklart är nyckeln ikväll att stänga till mittzonen och spela en riktigt grötig grishockey om de skall ha någon chans.

Bortalaget Pittsburgh Penguins

Det är inget nytt att Pittsburgh Penguins traditionellt alltid spelar bäst på sin hemmaarena och de har svårt att komma till sin fulla rätt på bortaplan. Planen kommer säkert vara densamma idag som den är på hemmaplan. Full attack med sina bästa spelare och otroligt korta byten för att få upp ett högt tempo. I tidigare matcher på bortaplan har de inte alltid startat så som de vill. Återstår att se om de kan få till sitt spel idag.

Så här tänker vi

Eftersom Nashville Predators mer eller mindre måste vinna idag så tror vi på spelet Nashville Predators över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Nashville Predators Över 2.5 mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com