Nederländerna vs Belgien – Speltips Nations League

Det är dags för en högintressant match mellan Nederländerna och Belgien i Nations League. Nederländerna har fördelen inför mötet de är vidare vid ett oavgjort resultat. Belgien behöver vinna med två mål för att ta sig förbi Nederländerna och vinna gruppen. Det är lättare sagt än gjort då hemmalaget är obesegrade i turneringen.

Datum: 25/9 – 2022
Avsparkstid: 20:45
Arena: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)
Domare: A Taylor

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna hoppas vinna gruppen

Efter fyra vinster och en oavgjord på de fem matcher hittills i Nations League har Nederländerna skaffat sig ett utmärkt läge. De är tre poäng före tvåan Belgien och därmed räcker det med oavgjort, eller uddamålsförlust, och Nederländerna vinner sin grupp. Det är dock ingen enkel uppgift då Belgien är starka och sugna på seger.

Belgien hoppas på bortaseger

Det belgiska laget kliver in i matchen i Amsterdam med vetskapen att de måste vinna med två mål. Annars kommer de inte att vinna gruppen och i så fall är chanserna till semifinal borta. Belgien vann mot Wales i veckan med 2-1 men har varit något av en besvikelse i detta Nations League- 1-4 hemma mot Nederländerna och 1-1 mot Wales gör att laget är i en prekär situation. De skulle behöva en seger för att få upp självförtroendet inför VM 2022.

Vem vinner den tunga matchen?

Det är en spännande match som väntar i Amsterdam och tittar vi på oddsen enligt svenska bettingsidor är det en jämn match som väntar i Amsterdam. Vi tror att det kommer att bli en jämn och tät match mellan två skickliga lag. Så jämnt att det blir svårt att skilja lagen åt. Därför spelar vi att det blir oavgjort i matchen till oddset 3,82 hos Hajper.

Vårt speltips: Det blir oavgjort i matchen mellan Nederländerna – Belgien till oddset 3,82 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller