Nederländerna vs Ecuador – Speltips VM 2022

Enner Valencia Ecuador VM speltipsDet har blivit dags för gruppfinal i Grupp A när Nederländerna och Ecuador ställs mot varandra. Vinnaren i denna match är klar för åttondelsfinal i VM 2022. Det blir spännande att se vilka av lagen som tar sig vidare till slutspelet i en match där Nederländerna kliver in som ganska klara favoriter. Men Ecuador imponerade i sin premiär, om än mot svagt motstånd i form av värdnationen Qatar. Därför blir det intressant att se hur det slutar i detta möte.

Datum: 25 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: M Ghorbal (Algeriet)

Hämta en välkomstbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna är favoriter

Vi fick se ett trögstartat Nederländerna i matchen mot Senegal i premiären. Även om de till slut lyckades vinna matchen krävdes det 84 minuter innan de lyckades få hål på sin motståndare. Nederländerna spelade stabilt defensivt men offensivt var det inga hot förrän Memphis Depay byttes in. Nu återstår det att se om Depay kan starta i matchen mot Ecuador. För det behövs för att lukra hål på försvaret.

Ecuador stod för en bra match

Var det Ecuador som var bra eller Qatar som var värdelösa? Sanningen ligger nog åt båda hållen för visst bjöd Ecuador på en underhållande fotboll?! Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd när lagen ställs mot varandra. Ecuador har en viss Enner Valencia som nu kommer behöva fightas mot betydligt bättre försvarare. Det ser vi fram emot.

Blir en intressant match

Nederländerna kliver enligt oddsen hos experter inom svensk betting in som favoriter i matchen. De har vad som krävs defensivt för att hålla tätt och borde också kunna skrapa fram något mål. Därför spelar vi Nederländerna som vinnare till oddset 1,80 hos Betinia.

Vårt speltips: Nederländerna vinner över Ecuador till oddset 1,80 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller