Nederländerna vs Frankrike – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Nederländerna

nederlanderna-vs-frankrikeNederländerna lyckades undvika att bli förnedrade av ett Vitryssland i form nu i fredags när man spelade på hemmaplan. Man tog i från fotknölarna och vann till slut med hela 4-1 så det inte skulle råda några frågetecken efter den matchen. Ett frågetecken som skapades genom att man bara spelade 1-1 mot Sverige en månad tidigare.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förhandssnacket framstår både Nederländerna och Frankrike de som ska gå vidare från gruppen så dagens match är viktig för båda lagen. Än viktigare för Nederländerna som bara lyckades få med sig 1 poäng mot Sverige för de andra lagen såsom Bulgarien och Luxemburg ska man slå.

Bortalaget Frankrike

För Frankrikes del var segern mot Bulgarien lagets 14de match utan förlust under normal speltid och förlusten på övertid mot Portugal i EM känns nog fortfarande i den franska själen. 4 matcher av 6 möjliga har vunnits på bortaplan så Frankrike har inga problem att ta poäng på bortaplan.

Laget har ett mycket bra spel och spelarna är i bra form i sina respektive klubbar. Alla är också ordinarie och får mängder med speltid.

Så här tänker vi

Vi tror att Nederländerna kommer försöka spela totalfotboll men att Frankrike är för bra på att stå upp mot sådant spel och att Nederländerna inte behärskar den spelformen så väl som de skulle behöva i en match som i dagens match. Vi spelar Vinst för Frankrike till oddset 2.10 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för Frankrike hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com