Nederländerna vs Frankrike – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Nederländerna

nederlanderna-vs-frankrikeNederländerna lyckades undvika att bli förnedrade av ett Vitryssland i form nu i fredags när man spelade på hemmaplan. Man tog i från fotknölarna och vann till slut med hela 4-1 så det inte skulle råda några frågetecken efter den matchen. Ett frågetecken som skapades genom att man bara spelade 1-1 mot Sverige en månad tidigare.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förhandssnacket framstår både Nederländerna och Frankrike de som ska gå vidare från gruppen så dagens match är viktig för båda lagen. Än viktigare för Nederländerna som bara lyckades få med sig 1 poäng mot Sverige för de andra lagen såsom Bulgarien och Luxemburg ska man slå.

Bortalaget Frankrike

För Frankrikes del var segern mot Bulgarien lagets 14de match utan förlust under normal speltid och förlusten på övertid mot Portugal i EM känns nog fortfarande i den franska själen. 4 matcher av 6 möjliga har vunnits på bortaplan så Frankrike har inga problem att ta poäng på bortaplan.

Laget har ett mycket bra spel och spelarna är i bra form i sina respektive klubbar. Alla är också ordinarie och får mängder med speltid.

Så här tänker vi

Vi tror att Nederländerna kommer försöka spela totalfotboll men att Frankrike är för bra på att stå upp mot sådant spel och att Nederländerna inte behärskar den spelformen så väl som de skulle behöva i en match som i dagens match. Vi spelar Vinst för Frankrike till oddset 2.10 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för Frankrike hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar