Nederländerna vs Sverige – EM Damer

Hemmalaget Nederländerna

Nu har vi tagit oss förbi gruppmatcherna och på något vis börjar EM på riktigt nu när kvartsfinalspelet drar igång. Det är Nederländerna som också är värdar för tävlingen och de har varit i en grym form och vann samtliga gruppspelsmatcher. De har vunnit mot Norge, Danmark och Belgien och bara släppt in ett mål på dessa matcher. Historiskt är det svårt att sätta ett finger på hur det skall gå idag då båda lagen har några vinster var och dessutom har vi ett antal oavgjorda matcher.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nederländerna har gått till kvartsfinal tre gånger tidigare och då har de förlorat mot Norge och Danmark men också slagit Frankrike en gång.

Bortalaget Sverige

Sverige har satt sig i en svårare sits än nödvändigt men kanske kan de tänka tillbaka på 1984 då laget vann EM och på så vis få in bra känsla i laget. Sverige har gått till finalspel hela åtta gånger tidigare och är vana att ta sig förbi kvarten. Frågan är om Nederländerna är ett för bra lag för det Sverige som spelar idag. Sverige visade upp sina svagheter i matchen mot Italien och helt klart kommer Nederländerna ha tagit till sig detta. Då återstår för svenskorna att täppa till de håll som fanns mot Italien och då skall Nederländerna få det betydligt svårare med att göra mål.

Så här tänker vi

Detta är två bra lag och ett av lagen saknar stabilitet i sitt försvarsspel. Vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com