Nederländerna vs Sverige – EM Damer

Hemmalaget Nederländerna

Nu har vi tagit oss förbi gruppmatcherna och på något vis börjar EM på riktigt nu när kvartsfinalspelet drar igång. Det är Nederländerna som också är värdar för tävlingen och de har varit i en grym form och vann samtliga gruppspelsmatcher. De har vunnit mot Norge, Danmark och Belgien och bara släppt in ett mål på dessa matcher. Historiskt är det svårt att sätta ett finger på hur det skall gå idag då båda lagen har några vinster var och dessutom har vi ett antal oavgjorda matcher.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nederländerna har gått till kvartsfinal tre gånger tidigare och då har de förlorat mot Norge och Danmark men också slagit Frankrike en gång.

Bortalaget Sverige

Sverige har satt sig i en svårare sits än nödvändigt men kanske kan de tänka tillbaka på 1984 då laget vann EM och på så vis få in bra känsla i laget. Sverige har gått till finalspel hela åtta gånger tidigare och är vana att ta sig förbi kvarten. Frågan är om Nederländerna är ett för bra lag för det Sverige som spelar idag. Sverige visade upp sina svagheter i matchen mot Italien och helt klart kommer Nederländerna ha tagit till sig detta. Då återstår för svenskorna att täppa till de håll som fanns mot Italien och då skall Nederländerna få det betydligt svårare med att göra mål.

Så här tänker vi

Detta är två bra lag och ett av lagen saknar stabilitet i sitt försvarsspel. Vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar