Nice vs Napoli vs Champions League

Hemmalaget Nice

Det var under förra säsongen som Nice spelade en excellent fotboll och som lade grunden för den här säsongens Champions League kval för första gången i modern historia för laget. Deras vinst över Europa League vinnarna Ajax i den tredje omgången imponerade men så har dem i dagens match ett helt annat och mycket tuffare motstånd.

Det är svårt att hitta gammal statistik för Nice då dem bara har totalt tre framträdanden i europeiskt sammanhang sedan millennieskiftet. De har bara vunnit tre av elva matcher i Europa och förlorat sex matcher. Idag måste dem spela på topp för att ha en chans mot Napoli.

Bortalaget Napoli

Napoli har mycket mer erfarenhet som klubb i Europasammanhang. De har också bättre resultat på grund av det än Nice men de kan fortfarande inte riktigt konkurrera med de stora giganterna i den  europeiska fotbollen. De har vunnit fyra matcher, spelat två oavgjorda och förlorat tre på deras senaste nio matcher i Champions League. Men två av förlusterna kom mot Real Madrid förra säsongen så det kan man inte riktigt hålla mot dem. På bortaplan verkar Napoli trivas så det skall inte vara något problem för laget.

Så här tänker vi

Nice på hemmaplan är ett starkt lag och Napoli på bortaplan är inte helt borttappade. Svårt att säga vem som vinner matchen men lättare att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com