Nice vs Napoli vs Champions League

Hemmalaget Nice

Det var under förra säsongen som Nice spelade en excellent fotboll och som lade grunden för den här säsongens Champions League kval för första gången i modern historia för laget. Deras vinst över Europa League vinnarna Ajax i den tredje omgången imponerade men så har dem i dagens match ett helt annat och mycket tuffare motstånd.

Det är svårt att hitta gammal statistik för Nice då dem bara har totalt tre framträdanden i europeiskt sammanhang sedan millennieskiftet. De har bara vunnit tre av elva matcher i Europa och förlorat sex matcher. Idag måste dem spela på topp för att ha en chans mot Napoli.

Bortalaget Napoli

Napoli har mycket mer erfarenhet som klubb i Europasammanhang. De har också bättre resultat på grund av det än Nice men de kan fortfarande inte riktigt konkurrera med de stora giganterna i den  europeiska fotbollen. De har vunnit fyra matcher, spelat två oavgjorda och förlorat tre på deras senaste nio matcher i Champions League. Men två av förlusterna kom mot Real Madrid förra säsongen så det kan man inte riktigt hålla mot dem. På bortaplan verkar Napoli trivas så det skall inte vara något problem för laget.

Så här tänker vi

Nice på hemmaplan är ett starkt lag och Napoli på bortaplan är inte helt borttappade. Svårt att säga vem som vinner matchen men lättare att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar