Nigeria vs Kanada – Speltips Fotbolls-VM Damer

Nigeria vs Kanada - Speltips Fotbolls-VM DamerNigeria är den lägst rankade nationen i grupp B i damernas VM. Laget står inför en stor utmaning i sin strävan att nå slutspelet i två raka VM-turneringar efter att ha blivit utslagna i åttondelsfinalen 2019. Deras förberedelser inför detta VM har präglats av kaos med hot om turneringsbojkott på grund av obetalda bonusar och anklagelser från huvudtränaren Randy Waldrum om att fotbollsförbundet försöker lägga sig i laguttagningen. Oddsen hos svensk betting pekar på seger för Kanada. De har ett enormt favoritskap inför matchen. Matchen kommer att spelas på Melbourne Rectangular Stadium.

Datum: 21 juli 2023
Avspark: 04:40
Arena: Melbourne Rectangular Stadium

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kanada är klara favoriter

Till skillnad från Nigeria är Kanada, som rankas som nummer 7 av FIFA, favoriter att vinna gruppen och är kända för att vara ett väloljat maskineri. Mittfältsduon Jessie Fleming och Sophie Schmidt går in i turneringen med totalt 336 landskamper mellan dem vilket understryker den klara visionen för ett lag som strävar efter att nå sin första VM-final. Kanada är regerande olympiska mästare.

Nigeria får det tufft

Givet omständigheterna har Nigeria gjort bra ifrån sig genom att sätta ihop en tre matcher lång segersvit inför turneringen som därmed satte stopp för deras föregående förlustsvit på sju matcher. Men att fortsätta på den uppåtgående banan här är långt ifrån garanterat. Nigerias senast vinst mot Kanada inträffade för mer än ett decennium, 2011.

Kanada tar hem detta enkelt

Allting tyder på att Kanada tar en komfortabel seger. Trots Nigerias kampanda har Kanada betydligt mer erfarenhet och bör vara de klara favoriterna. Vi tror att Kanada kommer att visa sin styrka och vinna matchen. Av denna anledning väljer vi att spela på Kanada att vinna till oddset 1,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Kanada vinner VM-matchen mot Nigeria till oddset 1,30 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller