NK Domzale vs Malmö FF – Kval till Europa League

Malmö FF:s väg mot Europa League fortsätter och nästa stopp är Slovenien för ett möte mot Domzale. Det är första mötet av två och Uwe Rösler har en del att fundera på efter fiaskot hemma mot IK Sirius senast. Den matchen slutade 1-1 och MFF kom inte alls upp i nivå. Det behövs en betydligt bättre insats mot Domzale om det ska bli avancemang som har erfarenhet av speli Europa.

Hämta din välkomstbonus hos Speedybet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget NK Domzale

Den slovenska ligan har precis dragit igång men Domzale har inte fått den start de önskat. Med endast en poäng på de två inledande matcherna är laget faktiskt näst sist. Det offensiva spelet har varit hyfsat men defensiven har inte alls stämt. Sex insläppta mål på två matcher är naturligtvis ingen drömstart för Simon Rozman, tränare och president för klubben. Kan de lyfta sig mot ett MFF som i februari spelade jämnt mot Chelsea?

Bortalaget Malmö FF

MFF har haft det tufft efter uppehållet. På fyra allsvenska matcher har det blivit en seger och tre kryss vilket inte är ett snitt som räcker för guld i längden. I Europa League går man nu in i andra kvalomgången efter att ha fått en komfortabel resa i första omgången där Ballylema från Nordirland avfärdades med 11-0 över två matcher. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd och MFF måste prestera max över 180 minuter + tillägg för att få ta sig vidare från dubbelmötet.

Så här tänker vi

Malmö kommer sikta på att få ett mål med sig från matchen men i övrigt så lär det bli en rätt defensiv insats från MFF, i alla fall i början på matchen. Malmö har fördel att de är mitt i säsongen medan Domzales säsong precis har dragit igång. Det gör att förutsättningarna är jämna inför matchen. Därför talar det mesta för en målsnål historia. Domzale vill hålla tätt på hemmaplan, Malmö vill ha ett bra resultat för att kunna avgöra i returmatchen. Vi väljer därför att spela X till oddset 3,05 hos Speedybet.

Vårt speltips: X i matchen mellan NK Domzale och Malmö FF till oddset 3,05 hos Speedybet

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com