NK Domzale vs Malmö FF – Kval till Europa League

Malmö FF:s väg mot Europa League fortsätter och nästa stopp är Slovenien för ett möte mot Domzale. Det är första mötet av två och Uwe Rösler har en del att fundera på efter fiaskot hemma mot IK Sirius senast. Den matchen slutade 1-1 och MFF kom inte alls upp i nivå. Det behövs en betydligt bättre insats mot Domzale om det ska bli avancemang som har erfarenhet av speli Europa.

Hämta din välkomstbonus hos Speedybet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget NK Domzale

Den slovenska ligan har precis dragit igång men Domzale har inte fått den start de önskat. Med endast en poäng på de två inledande matcherna är laget faktiskt näst sist. Det offensiva spelet har varit hyfsat men defensiven har inte alls stämt. Sex insläppta mål på två matcher är naturligtvis ingen drömstart för Simon Rozman, tränare och president för klubben. Kan de lyfta sig mot ett MFF som i februari spelade jämnt mot Chelsea?

Bortalaget Malmö FF

MFF har haft det tufft efter uppehållet. På fyra allsvenska matcher har det blivit en seger och tre kryss vilket inte är ett snitt som räcker för guld i längden. I Europa League går man nu in i andra kvalomgången efter att ha fått en komfortabel resa i första omgången där Ballylema från Nordirland avfärdades med 11-0 över två matcher. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd och MFF måste prestera max över 180 minuter + tillägg för att få ta sig vidare från dubbelmötet.

Så här tänker vi

Malmö kommer sikta på att få ett mål med sig från matchen men i övrigt så lär det bli en rätt defensiv insats från MFF, i alla fall i början på matchen. Malmö har fördel att de är mitt i säsongen medan Domzales säsong precis har dragit igång. Det gör att förutsättningarna är jämna inför matchen. Därför talar det mesta för en målsnål historia. Domzale vill hålla tätt på hemmaplan, Malmö vill ha ett bra resultat för att kunna avgöra i returmatchen. Vi väljer därför att spela X till oddset 3,05 hos Speedybet.

Vårt speltips: X i matchen mellan NK Domzale och Malmö FF till oddset 3,05 hos Speedybet

Team Svenskbetting