Nord-Irland vs Tyskland – EM

Hemmalaget Nord-Irland

Nord-Irland vs TysklandNord-Irland överaskade nog Polen och spelade med stort hjärta och med en vilja av järn. Det mycket mer lovande laget Polen hade svårt mot Nord-Irland men kunde i 51a minuten ta ledningen som sedan också blev slutresultatet 1-0.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med den förlusten bröts en 12 matcher lång svit utan förluster och efter den förlusten var det dags att komma tillbaka i vinnande form igen. Tränaren Michael O’Neil gjorde 5 förändringar i matchen mot Ukraina jämfört med Polen matchen. Det verkar vara ett lyckat drag då Gareth McAuley gjorde första målet strax efter halvlek och visst var det nervöst för Nord-Irland då och då under matchen men man kunde till slut vinna enkelt genom att Niall McGinn sköt in 2-0 målet och sen var matchen slut.

Bortlaget Tyskland

Tyskland har inte spelat bra och man kan inte se några världsmästar takter i detta lag. De hade svårt mot Polen och lyckades till slut vinna mot Ukraina med 2-0. Men trots alla fina namn i truppen har man svårt att göra mål och spelet fungerar helt enkelt inte bra.

Mot ett tjurigt spelade Nord-Irland ser det rätt mörkt för Tyskarna och utan förmågan att attackera och göra mål på sina chanser ökar det inte deras möjligheter direkt.

Så här tänker vi

Vi tror att Nord-Irland kan överaska och spelar +1.5 mål på Nord-Irland till oddset 1.92 hos 10Bet

Vi spelar: +1.5 mål på Nord-Irland hos 10Bet