Nord-Irland vs Tyskland – EM

Hemmalaget Nord-Irland

Nord-Irland vs TysklandNord-Irland överaskade nog Polen och spelade med stort hjärta och med en vilja av järn. Det mycket mer lovande laget Polen hade svårt mot Nord-Irland men kunde i 51a minuten ta ledningen som sedan också blev slutresultatet 1-0.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med den förlusten bröts en 12 matcher lång svit utan förluster och efter den förlusten var det dags att komma tillbaka i vinnande form igen. Tränaren Michael O’Neil gjorde 5 förändringar i matchen mot Ukraina jämfört med Polen matchen. Det verkar vara ett lyckat drag då Gareth McAuley gjorde första målet strax efter halvlek och visst var det nervöst för Nord-Irland då och då under matchen men man kunde till slut vinna enkelt genom att Niall McGinn sköt in 2-0 målet och sen var matchen slut.

Bortlaget Tyskland

Tyskland har inte spelat bra och man kan inte se några världsmästar takter i detta lag. De hade svårt mot Polen och lyckades till slut vinna mot Ukraina med 2-0. Men trots alla fina namn i truppen har man svårt att göra mål och spelet fungerar helt enkelt inte bra.

Mot ett tjurigt spelade Nord-Irland ser det rätt mörkt för Tyskarna och utan förmågan att attackera och göra mål på sina chanser ökar det inte deras möjligheter direkt.

Så här tänker vi

Vi tror att Nord-Irland kan överaska och spelar +1.5 mål på Nord-Irland till oddset 1.92 hos 10Bet

Vi spelar: +1.5 mål på Nord-Irland hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com