Norge vs Island – Vänskapsmatch

Island är på besök i Oslo för att försöka få till en vinst och moralboost i laget. Island som i detta första spel i EM trots att de också är de minsta har trots allt chans att skrälla mot lagen i denna turnering.

Spela på Nordicbet och få 1000 kronor i BONUS! Klicka här!

De har inte spelat sedan 3-2 matchen mot Grekland i Mars vilket var en välkommen seger efter en räcka förluster. Trots detta kom de före stornationer såsom Nederländerna och Turkiet i sin EM-grupp vilket imponerar på alla. De har varit inblande i flertalet uppsendeväckande matcher och matcher med många mål och kommer till Oslo idag för att vinna.

Norge har blivit akterseglade den sista tiden att sin lilla kusin från havet och inte mycket visade på någon förbättring med 3-0 förlusten mot Portugal i Söndags. De var i rättvisans namn nära att kvalificera sig till EM med såg sig slagna av Ungern i slutspels matcherna till EM. Norge mönstrar ett ungt och oerfaret lag om man dömer av uppställningen mot Portugal där dom spelade lite övermodigt. Med en match mot Belgien fortfarande kvar att spela kommer dom att spara sina starka spelare mot dom och inte experimentera i denna match. Det borde passa Island bra och vi spelar 1-2 till Island till oddset 12.00 hos Nordicbet

Vi spelar: 1-2 Island hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar