Norge vs Island – Vänskapsmatch

Island är på besök i Oslo för att försöka få till en vinst och moralboost i laget. Island som i detta första spel i EM trots att de också är de minsta har trots allt chans att skrälla mot lagen i denna turnering.

Spela på Nordicbet och få 1000 kronor i BONUS! Klicka här!

De har inte spelat sedan 3-2 matchen mot Grekland i Mars vilket var en välkommen seger efter en räcka förluster. Trots detta kom de före stornationer såsom Nederländerna och Turkiet i sin EM-grupp vilket imponerar på alla. De har varit inblande i flertalet uppsendeväckande matcher och matcher med många mål och kommer till Oslo idag för att vinna.

Norge har blivit akterseglade den sista tiden att sin lilla kusin från havet och inte mycket visade på någon förbättring med 3-0 förlusten mot Portugal i Söndags. De var i rättvisans namn nära att kvalificera sig till EM med såg sig slagna av Ungern i slutspels matcherna till EM. Norge mönstrar ett ungt och oerfaret lag om man dömer av uppställningen mot Portugal där dom spelade lite övermodigt. Med en match mot Belgien fortfarande kvar att spela kommer dom att spara sina starka spelare mot dom och inte experimentera i denna match. Det borde passa Island bra och vi spelar 1-2 till Island till oddset 12.00 hos Nordicbet

Vi spelar: 1-2 Island hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com