Norge vs Sverige – Vänskapsmatch

Hemmalaget Norge

Norge lyckades ta poäng för blott andra gången i den här rundan av matcher till VM i Ryssland. De låg under med 1-0 mot Tjeckien men lyckades kvittera och därmed tog man med sig en poäng från den matchen. Det innebär att en förlustsvit på två matcher tog slut men man har dock en hel del kvar att göra om man vill spela i Ryssland.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De ligger för närvarande näst sist i sin grupp bara före det lilla landet San Marino och de har nio poäng upp till ett eventuellt kvalspel som just nu Nordirland håller fast vid. Idag möter man Sverige för att mäta sina krafter mot och därefter är det ett ganska långt uppehåll till september när spelandet återupptas.

Bortalaget Sverige

Sverige är i bra slag för tillfället Att Zlatan inte spelar med landslaget längre har inte haft någon effekt alls. Mot Frankrike som man man mötte på hemmaplan i fredags tog man en chockartad 2-1 seger med sig. Formen är just nu fyra raka vinster sedan den senaste förlusten. Sverige leder nu sin grupp före Frankrike och Holland. På bortaplan har det ramlat in tre vinster av fyra möjliga.

Så här tänker vi

Sverige bör spela ut Norge om laget som tas ut av Janne är slagkraftigt, så vi tror på en målfest och väljer att spela Sverige gör mål i andra halvlek till oddset 2.15 hos Mybet

Vårt speltips: Sverige gör mål i andra halvlek hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com