Norge vs Sverige – Vänskapsmatch

Hemmalaget Norge

Norge lyckades ta poäng för blott andra gången i den här rundan av matcher till VM i Ryssland. De låg under med 1-0 mot Tjeckien men lyckades kvittera och därmed tog man med sig en poäng från den matchen. Det innebär att en förlustsvit på två matcher tog slut men man har dock en hel del kvar att göra om man vill spela i Ryssland.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De ligger för närvarande näst sist i sin grupp bara före det lilla landet San Marino och de har nio poäng upp till ett eventuellt kvalspel som just nu Nordirland håller fast vid. Idag möter man Sverige för att mäta sina krafter mot och därefter är det ett ganska långt uppehåll till september när spelandet återupptas.

Bortalaget Sverige

Sverige är i bra slag för tillfället Att Zlatan inte spelar med landslaget längre har inte haft någon effekt alls. Mot Frankrike som man man mötte på hemmaplan i fredags tog man en chockartad 2-1 seger med sig. Formen är just nu fyra raka vinster sedan den senaste förlusten. Sverige leder nu sin grupp före Frankrike och Holland. På bortaplan har det ramlat in tre vinster av fyra möjliga.

Så här tänker vi

Sverige bör spela ut Norge om laget som tas ut av Janne är slagkraftigt, så vi tror på en målfest och väljer att spela Sverige gör mål i andra halvlek till oddset 2.15 hos Mybet

Vårt speltips: Sverige gör mål i andra halvlek hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar