Nottingham Forest vs Newcastle – Championship

Hemmalaget Nottingham Forest

nottingham-forest-vs-newcastleNottingham Forest kommer att göra allt man kan för att ta poäng idag mot ligaledarna Newcastle. Man har också en positiv trend de senaste matcherna med två vinster, en oavgjord match och tre förluster. Men nu har spelet börja komma igång på riktigt för Nottingham Forest. Det som har fallerat en anings under de tidigare matcherna är försvarsspelet som har varit lite taffligt. Men det är något som man har åtgärdat och resultaten börja komma lagets väg.

Om Nottingham Forest bara nu fortsätter på den inslagna vägen så kan tre poäng eller i alla fall en poäng vara inom räckhåll.

Bortalaget Newcastle

Newcastle stormar på i Championship och man leder just nu ligan och de har också spelat väldigt bra och med en positiv anfallsfotboll. Formen är en oavgjord, en förlust match och fyra vinster de senaste sex matcherna.

Newcastle är det lag som har gjort mer poäng än Nottingham Forest och man gör i snitt 1.78 mål per match och imponerande 2.25 på hemmaplan. I dagens match måste anfallet upp och hota försvarsspelarna i Nottingham Forest som kan vackla emellanåt.

Så här tänker vi

Vi tror på att Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com