Nottingham Forest vs Newcastle – Championship

Hemmalaget Nottingham Forest

nottingham-forest-vs-newcastleNottingham Forest kommer att göra allt man kan för att ta poäng idag mot ligaledarna Newcastle. Man har också en positiv trend de senaste matcherna med två vinster, en oavgjord match och tre förluster. Men nu har spelet börja komma igång på riktigt för Nottingham Forest. Det som har fallerat en anings under de tidigare matcherna är försvarsspelet som har varit lite taffligt. Men det är något som man har åtgärdat och resultaten börja komma lagets väg.

Om Nottingham Forest bara nu fortsätter på den inslagna vägen så kan tre poäng eller i alla fall en poäng vara inom räckhåll.

Bortalaget Newcastle

Newcastle stormar på i Championship och man leder just nu ligan och de har också spelat väldigt bra och med en positiv anfallsfotboll. Formen är en oavgjord, en förlust match och fyra vinster de senaste sex matcherna.

Newcastle är det lag som har gjort mer poäng än Nottingham Forest och man gör i snitt 1.78 mål per match och imponerande 2.25 på hemmaplan. I dagens match måste anfallet upp och hota försvarsspelarna i Nottingham Forest som kan vackla emellanåt.

Så här tänker vi

Vi tror på att Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar