Novak Djokovic vs Casper Ruud – Speltips Franska Öppna Final

Novak Novak Djokovic vs Casper Ruud - Speltips Franska Öppna FinalDjokovic är en match ifrån att bli den bäste tennisspelaren genom tiderna. En vinst mot den norska världsfyran skulle innebära att Djokovic har 23 Grand Slam-titlar vilket tar honom förbi Rafael Nadal på 22. För norrmannen Casper Ruud kan detta bli den första Grand Slam-titeln då han fortfarande aldrig har vunnit. Men enligt oddsen hos svensk betting är Djokovic som är klar favorit till slutsegern och att få lyfta pokalen. Kan Ruud stå för en skräll och hindra Djokovic för att bli historisk? 

Datum: 11 juni 2023
Matchstart: 14:40
Arena: Court Philippe-Chatrier (Paris)
Domare: D Dumusois (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djokovic är favorit

Novak Djokovic har 22 Grand Slam-segrar vilket gör att han är delad etta tillsammans med Rafael Nadal. Nu är han en match från att bli ensam på pallen och därmed kunna titulera sig som den mesta mästaren i Grand Slam-sammanhang. Djokovic har tagit sig förbi Kovacevic, Fucsovics, Fokina Davidovich, Varillas, Khachanov och spanjoren Alcaraz för att nå finalen i Franska Öppna. Nu är han en match för evig berömmelse. 

Ruud hoppas kunna ta sin första Grand Slam

Casper Ruud har varit i final förr i Grand Slam-turneringar men väntar fortfarande på den första segern. Enligt oddsen blir det svårt att rå på Djokovic i finalen men Ruud har imponerat under turneringens gång. Han började med att slå ut svensken Ymer med 3-0 i set. Därefter har han vunnit mot Zeppieri, Zhang, Jarry, Rune och tysken Zverev. Kan han hota Djokovic och ta sin första Grand Slam. 

Djokovic blir historisk

Allting är upplagt för att Djokovic ska bli historisk och vinna sin 23:e Grand Slam-titel. Casper Ruud och Novak Djokovic har mötts fyra gånger tidigare och Djokovic har vunnit samtliga gånger utan att förlora ett set. Vi tror han blir historisk och lyckas vinna den här gången också. Därför spelar vi Djokovic som vinnare till odds 1,22 hos Betsson.

Vårt speltips: Djokovic vinner mot Ruud och tar sin 23:e Grand Slam-titel till odds 1,22 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller