Novak Djokovic vs Rafael Nadal – Speltips Franksa Öppna

Det blir ett gigantmöte i Franska Öppna redan i kvartsfinalen när Novak Djokovic och Rafel Nadal drabbar samman. Djokovic är favorit men Nadal ska inte underskattas då han har flest Grand Slam-titlar av samtliga spelare i världshistorien. Vinnaren kan mycket väl vinna hela Franska Öppna och räkna med en intressant match mellan två skickliga spelare.

Djokovic har gått rent

Novak Djokovic fick inte delta i Australian Open eftersom han inte är vaccinerad men i Franska Öppna har han visat att formen finns där. Han har i tur och ordning besegrat Nishioka, Molcan, Bedene och Schwartzman för att nå kvartsfinalen. På vägen dit har han inte förlorat ett enda set. Men nu väntar tuffare utmaning när gruskungen står på andra sidan nätet.

Rafael Nadal är gruskungen av anledning

Rafael Nadal är den som vunnit Franska Öppna överlägset flest gånger. Han har totalt vunnit tävlingen 13 gånger varav fem gånger i rad mellan 2009 – 2014. Djokovic lyckades visserligen vinna förra årets upplaga men Nadal visade i Australian Open att han fortfarande kan vinna Grand Slam-titlar. Nadal gick rent sina tre första matcher när han besegrade Thompson från Nya Zeeland, Moutet från Frankrike och Van De Zandschulp från Nederländerna. Mot kanadensaren Auger-Aliassime i åttondelen blev det tuffare men Nadal kunde ändå vinna med 3-2.

Vem vinner matchen?

De båda spelarna känner varandra väl. De har mötts två gånger under 2021 med varsin seger som resultat. Detta blir första mötet mellan de båda 2022. Enligt de flesta speltips är det Djokovic som är favorit. Men vi på Svensk Betting väljer att gå emot strömmen. Vi tror att Nadal kommer visa varför han är mesta mästaren och också vinna mot Djokovic. Därför väljer vi att spela Rafael Nadal som vinnare mot Novak Djokovic till oddset 2,75 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Rafael Nadal vinner mot Novak Djokovic till oddset 2,75 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com