Novak Djokovic vs Rafael Nadal – Speltips Franksa Öppna

Det blir ett gigantmöte i Franska Öppna redan i kvartsfinalen när Novak Djokovic och Rafel Nadal drabbar samman. Djokovic är favorit men Nadal ska inte underskattas då han har flest Grand Slam-titlar av samtliga spelare i världshistorien. Vinnaren kan mycket väl vinna hela Franska Öppna och räkna med en intressant match mellan två skickliga spelare.

Djokovic har gått rent

Novak Djokovic fick inte delta i Australian Open eftersom han inte är vaccinerad men i Franska Öppna har han visat att formen finns där. Han har i tur och ordning besegrat Nishioka, Molcan, Bedene och Schwartzman för att nå kvartsfinalen. På vägen dit har han inte förlorat ett enda set. Men nu väntar tuffare utmaning när gruskungen står på andra sidan nätet.

Rafael Nadal är gruskungen av anledning

Rafael Nadal är den som vunnit Franska Öppna överlägset flest gånger. Han har totalt vunnit tävlingen 13 gånger varav fem gånger i rad mellan 2009 – 2014. Djokovic lyckades visserligen vinna förra årets upplaga men Nadal visade i Australian Open att han fortfarande kan vinna Grand Slam-titlar. Nadal gick rent sina tre första matcher när han besegrade Thompson från Nya Zeeland, Moutet från Frankrike och Van De Zandschulp från Nederländerna. Mot kanadensaren Auger-Aliassime i åttondelen blev det tuffare men Nadal kunde ändå vinna med 3-2.

Vem vinner matchen?

De båda spelarna känner varandra väl. De har mötts två gånger under 2021 med varsin seger som resultat. Detta blir första mötet mellan de båda 2022. Enligt de flesta speltips är det Djokovic som är favorit. Men vi på Svensk Betting väljer att gå emot strömmen. Vi tror att Nadal kommer visa varför han är mesta mästaren och också vinna mot Djokovic. Därför väljer vi att spela Rafael Nadal som vinnare mot Novak Djokovic till oddset 2,75 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Rafael Nadal vinner mot Novak Djokovic till oddset 2,75 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller