Om Oss – Vem är vi på Svenskbetting.com?

Svensk Betting är en fristående jämförelse och informationssajt som jämför olika spelbolag med målsättningen att ge dig de senaste sportnyheterna, hetaste oddserbjudandena och bästa speltipsen som finns i landet. Vi har flera skribenter och rekare som producerar vårt innehåll.

Svenskbetting.com är en del av World Wide Media AB, ett företag med svenska ägare vars affärsidé bygger på att skapa och producera olika affiliate och informationssakter med fokus på iGaming.

SvenskBetting fokuserar på svenska spelbolag och ett av kraven vi har för att en spelsida ska listas här är att de har svensk licens via Spelinspektionen. Vi granskar och har jämfört samtliga av Sveriges spelbolag och har valt ut de vi tycker erbjuder bäst möjligheter vad gäller höga odds, snabba uttag, trevliga plattformar och bra erbjudanden. Därmed kan du alltid känna dig trygg eftersom du vet att alla spelbolag som är listade här alltid har svensk licens på plats.

Lång erfarenhet av spel och internet

Teamet bakom svensk betting har lång erfarenhet av branschen med över 20 års rutin från iGaming. Vår passion är sport och betting och vi har varit med sedan starten av spelbolagens lansering till de multifunktionella plattformar som erbjuds idag.

Idag finns det över 100 olika spelbolag att upptäcka vilket är betydligt fler än när vi satte igång. Därför är det ännu viktigare för oss att granska och jämföra de olika aktörerna så att vi alltid kan erbjuda de bästa alternativen för dig. När det lanseras ett nytt spelbolag är vi där direkt och kollar in så att allt är bra innan vi listar det på våra topplistor.

Vårt mål är att vara det naturliga valet för dig när du ska välja ditt nästa spelbolag. Med våra recensioner kan du noggrant läsa igenom all information om spelbolaget innan du bestämmer dig för att bli medlem. Vi ger också speltips och sportnyheter till dig så att du får mer information om de hetaste matcherna och senaste nyheterna i sportvärlden.

Historien bakom SvenskBetting

Som namnet antyder ligger vårt fokus på svensk betting och därmed svenska spelbolag. Men vi har också en extra kärlek till svensk idrott och den passion som råder kring Allsvenskan i fotboll, SHL i ishockey och mycket mer. Därmed har vi extra många nyheter och speltips just på den svenska idrotten med extra fokus på just svensk betting.

Vi tycker att namnet passar oss bra eftersom vi listar de bästa alternativen som finns inom just betting i Sverige. Därmed finns det aldrig någon anledning att känna dig otrygg då alla våra listade sidor kontrolleras av Spelinspektionen.

Ta kontakt med oss

Om du har en fråga eller fundering kring vår sajt eller helt enkelt bara vill ha mer information om oss kan du alltid höra av dig. Vi tar mer än gärna emot tips på hur vi kan göra svenksbetting.com ännu bättre och mer komplett för dig som spelare. Allting som leder till att vi kan förbättra sajten är välkommet. Vi finns alltid tillgängliga för synpunkter och förslag på förbättringar i alla lägen.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com