Örebro vs Malmö FF – Allsvenskan

Hemmalaget Örebro

Örebro vs Malmö FFÖrebro har spelat rätt bra och stabilt under hela den Allsvenska säsongen men nu mot de sista matcherna har formen dippat en aning. Man började med att vinna 7 matcher av 10 möjliga men sen har man börjat förlora några matcher.

Man bröt precis en kortvarig förlustsvit mot det nedflyttningshotade laget Falkenberg och man har en stor chans att förbättra sin position mot förra årets 9de plats. Mycket tack vare den inledning man hade med många vunna matcher och därmed trillade poängen in.

Nu är man för närvarade på 4de plats med 27 inspelade poäng från 15 matcher och 1 poäng kort för att vara på topp 3. Man har bara förlorat 1 match av 8 möjliga.

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF kommer in med en stor form i bagaget men man har en kort oavgjord svit som man säkert vill ta slut på idag. Så Malmö FF kommer att vara en bra motståndare för Örebro och inte är dom lätta att ta poäng ifrån.

Nu är man oslagna under 7 matcher med 2 oavgjorda och 5 vunna så helt klart är man i år med i kampen om segern om Allsvenska på största allvar.

Så här tänker vi

Förmodligen blir det Malmö vinst eller oavgjort då Örebro är starka så vi spelar istället Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos redbet.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com