Örebro vs Malmö FF – Allsvenskan

Hemmalaget Örebro

Örebro vs Malmö FFÖrebro har spelat rätt bra och stabilt under hela den Allsvenska säsongen men nu mot de sista matcherna har formen dippat en aning. Man började med att vinna 7 matcher av 10 möjliga men sen har man börjat förlora några matcher.

Man bröt precis en kortvarig förlustsvit mot det nedflyttningshotade laget Falkenberg och man har en stor chans att förbättra sin position mot förra årets 9de plats. Mycket tack vare den inledning man hade med många vunna matcher och därmed trillade poängen in.

Nu är man för närvarade på 4de plats med 27 inspelade poäng från 15 matcher och 1 poäng kort för att vara på topp 3. Man har bara förlorat 1 match av 8 möjliga.

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF kommer in med en stor form i bagaget men man har en kort oavgjord svit som man säkert vill ta slut på idag. Så Malmö FF kommer att vara en bra motståndare för Örebro och inte är dom lätta att ta poäng ifrån.

Nu är man oslagna under 7 matcher med 2 oavgjorda och 5 vunna så helt klart är man i år med i kampen om segern om Allsvenska på största allvar.

Så här tänker vi

Förmodligen blir det Malmö vinst eller oavgjort då Örebro är starka så vi spelar istället Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos redbet.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos redbet

Lämna en kommentar