Örgryte vs Syrianska – Superettan

Hemmalaget Örgryte

SÖrgryte vs Syrianska,jpgpelet har fungerat rätt bra för Örgryte efter deras återkomst till Superettan. Anfalls spelet har funkar rätt så bra och även försvarsspelet samt att de nya spelarna har kommit in på ett bra sätt i laget.

Spela hos LeoVegas och få 1500 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det som inte har varit bra på sista tiden är en lång förlustsvit och det vill inget lag ha. Och det gäller att ta sig ur sådana svackor så fort som möjligt. I Örgrytes fall handlar det om 6 matcher utan vinst. Sånt gör att man rasar ner i tabellen men eftersom att dom har visat på tidigare i säsongen att det finns kvalité så är läget inte superallvarligt det gäller bara att börja vinna matcherna till vilket pris som helst.

Bortalaget Syrianska

Syrianska har inte riktigt samma tur. Förra året slutade man i mitten av tabellen efter att man lyckats spela in 43 poäng så hamnade man på 7de plats. Just stämmer inte mycket för laget och i årets säsong har man inte tagit många poäng alls. 12 poäng hittills gör att man parkerar på sistaplatsen i tabellen.

Det tråkiga för laget som varit nära att ta många oavgjorda poäng är att man lyckas förlora med ett mål i slutet av matcherna.

Så här tänker vi

Inget snack om att idag tar Örgrytes förlustsvit svitoch vi spelar Asiatiskt -1 mål på Örgryte till oddset 2.3 hos LeoVegas

Vi spelar: Asiatiskt -1 mål på Örgryte

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar