Örgryte vs Syrianska – Superettan

Hemmalaget Örgryte

SÖrgryte vs Syrianska,jpgpelet har fungerat rätt bra för Örgryte efter deras återkomst till Superettan. Anfalls spelet har funkar rätt så bra och även försvarsspelet samt att de nya spelarna har kommit in på ett bra sätt i laget.

Spela hos LeoVegas och få 1500 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det som inte har varit bra på sista tiden är en lång förlustsvit och det vill inget lag ha. Och det gäller att ta sig ur sådana svackor så fort som möjligt. I Örgrytes fall handlar det om 6 matcher utan vinst. Sånt gör att man rasar ner i tabellen men eftersom att dom har visat på tidigare i säsongen att det finns kvalité så är läget inte superallvarligt det gäller bara att börja vinna matcherna till vilket pris som helst.

Bortalaget Syrianska

Syrianska har inte riktigt samma tur. Förra året slutade man i mitten av tabellen efter att man lyckats spela in 43 poäng så hamnade man på 7de plats. Just stämmer inte mycket för laget och i årets säsong har man inte tagit många poäng alls. 12 poäng hittills gör att man parkerar på sistaplatsen i tabellen.

Det tråkiga för laget som varit nära att ta många oavgjorda poäng är att man lyckas förlora med ett mål i slutet av matcherna.

Så här tänker vi

Inget snack om att idag tar Örgrytes förlustsvit svitoch vi spelar Asiatiskt -1 mål på Örgryte till oddset 2.3 hos LeoVegas

Vi spelar: Asiatiskt -1 mål på Örgryte

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com