OS drar igång

Imorgon börjar OS och vi hoppas givetvis på stora svenska framgångar. Kommer det att bli guld för Sverige, det hoppas och tror vi verkligen. Frågan är istället hur många guld och medaljer det blir för de svenska åkarna. Tyvärr kommer NHL-spelarna inte att vara med i hockeyn men i övriga sporter är det de bästa spelarna och deltagarna som finns med. Ett spelbolag som har många bra odds på OS är Betsson där du hittar mängder av vinnarspel inför OS.

Hämta en välkomstbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vem vinner guld på 15 km Skiathlon för damer?

Bland de svenska herrarna finns det inte direkt några medaljhopp i längdskidor. Däremot förväntar vi oss direkt en svensk medalj på damernas 15 km Skiathlon. Den tidigare dopingavstängda Therese Johaug är favorit enligt oddsen men Frida Karlsson har slagit henne denna vinter och vi tror i alla fall hon lyckas ta en medalj. Allt annat vore minst sagt förvånande.

Frida Karlsson har bra odds hos svenska spelbolag för guld då det ligger på 3,50 hos Betsson. Men det känns lite riskabelt med Johaug i loppet. Däremot tror vi definitivt att Frida Karlsson tar medalj. Det spelar vi till oddset 1,25 hos Betsson.

Heja Sverige friskt humör

Vi hoppas givetvis på många svenska medaljer. En intressant marknad att spela på är hur många medaljer Sverige faktiskt tar. Här är det över/under som gäller. Vi tror att det kommer att bli en rejäl svensk succé under detta OS. Därför oddsar vi Sverige att vinna över 20,5 medaljer till oddset 1,85 hos Betsson.

Tyvärr lär det också bli ett OS där Norge tar massor av medaljer. Förhoppningsvis blir det ett misslyckande för nationen som inte kvalificerat sig till ett mästerskap i fotboll sedan 1998 och som haft en bra NHL-spelare. Men Norge får glädja sig åt det lilla som vinter-OS ger dem. Dock tror vi inte det blir den succé som förväntat och därför spelar vi att Norge tar under 42,5 medaljer till oddset 1,85 hos Betsson.

Hämta en oddsbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller