Österrike vs Kroatien – Speltips Nations League

Österrike ställs mot Kroatien och hoppas att det ska bli en seger för att ta sig förbi Frankrike på tredjeplatsen. För Kroatien gäller det att vinna för att säkerställa att man är gruppetta och därmed går vidare till slutspel. Gästerna är också favoriter enligt oddsen, om än knappa favoriter. Det kommer säkerligen bli en spännande match i Wien. Har Kroatien vad som krävs för en seger eller blir det hemmalaget som går vinnande ur striden?

Datum: 25/9 – 2022
Avsparkstid: 20:45
Arena: Ernst Happel Stadion (Wien)
Domare: A Dias Soares (Portugal)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Österrike hoppas hålla sig kvar

Tack vare förlusten senast mot Frankrike är Österrike i en prekär situation. Efter att ha inlett Nations League-äventyret med seger mot Kroatien har de därefter spelat fyra matcher med tre förluster och en oavgjord som resultat. Det gör att laget ligger sist i tabellen en poäng bakom Frankrike som spelar samtidigt mot Danmark. Österrike behöver vinna mot Kroatien samtidigt som Frankrike tappar poäng mot Danmark. Först då är man kvar i Nations League Grupp A.

Kroatien är sugna på mer

Efter ett ganska svagt EM och en svag inledning på Nations League har Kroatien hittar formen lagom till VM. Dubbla segrar mot Danmark och en stark bortaseger mot Frankrike gör att Kroatien nu leder gruppen inför den avslutande omgången. Det krävs seger mot Österrike för att vara säker på avancemang. Tittar vi oddsen hos svenska bettingsidor bör Kroatien kunna klara av det. De har vad som krävs för att vinna detta möte om de presterar på topp.

Kroatien krigar hem tre poäng

Kroatien verkar ha hittat formen lagom till VM 2022. Nu tror vi de kan klara av att vinna ett tufft möte borta mot Österrike. Gör de detta är de klara gruppettor. Vi tror de lyckas med detta och spelar därför Kroatien som vinnare till oddset 2,45 hos ComeOn.

Vårt speltips: Kroatien vinner borta mot Österrike till oddset 2,45 hos ComeOn.

Team Svensk Betting