Österrike vs Malta – Vänskapsmatch

Österrike vs MaltaÖsterrike börjar sitt EM med en vänskapsmatch mot Malta på hemmaplan. Österrike glöms ofta bort i EM sammanhang på grund av att dom inte alltid kvalificerar sig. Men detta lag är många kvalitéer och skall inte underskattas. David Alaba är en av världens bästa backar och kan spela på alla backpositioner såväl som på mittfältet om det krävs. Medan Premier Leagues Christian Fuchs är Österrikes härförare. Framåt ärMarc Janko och den unge Marcel Sabitzer spännande inslag och kompletteras av Marko Arnautivics kvalitéer.

Spela hos Betsson och få hela 1000kr i Bonus. Klicka här!

Lagets skicklighet visades genom att i gruppspelet bara förlora 1 match av 10 och slutade enkelt i toppen av den tabellen. Till slut skillde det hela 8 poäng över tvåan Ryssland. Målgöraren Marc Janko nätade sju gånger i gruppspelet och David Alaba som i detta fall användes som mittfältare gjorde hela 4 mål.

Malta saknar skicklighet och det vet vi och dom om. Men dom säger själva att dom med stolthet försöker spela tight och defensiv fotboll och göra det svårt för motståndarna att ta poäng. En strategi väl anpassad till landets storlek när dom är ett av Europas minsta länder. Trots detta spelade Tjeckien 6-0 mot dom i fredags vilket också visar på brister för ett tålmodigt lag. Vi tror på Österrike -2 handicap till oddset 1.7 hos Betsson

Vi spelar: Österrike -2 Handicap hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar