Österrike vs Malta – Vänskapsmatch

Österrike vs MaltaÖsterrike börjar sitt EM med en vänskapsmatch mot Malta på hemmaplan. Österrike glöms ofta bort i EM sammanhang på grund av att dom inte alltid kvalificerar sig. Men detta lag är många kvalitéer och skall inte underskattas. David Alaba är en av världens bästa backar och kan spela på alla backpositioner såväl som på mittfältet om det krävs. Medan Premier Leagues Christian Fuchs är Österrikes härförare. Framåt ärMarc Janko och den unge Marcel Sabitzer spännande inslag och kompletteras av Marko Arnautivics kvalitéer.

Spela hos Betsson och få hela 1000kr i Bonus. Klicka här!

Lagets skicklighet visades genom att i gruppspelet bara förlora 1 match av 10 och slutade enkelt i toppen av den tabellen. Till slut skillde det hela 8 poäng över tvåan Ryssland. Målgöraren Marc Janko nätade sju gånger i gruppspelet och David Alaba som i detta fall användes som mittfältare gjorde hela 4 mål.

Malta saknar skicklighet och det vet vi och dom om. Men dom säger själva att dom med stolthet försöker spela tight och defensiv fotboll och göra det svårt för motståndarna att ta poäng. En strategi väl anpassad till landets storlek när dom är ett av Europas minsta länder. Trots detta spelade Tjeckien 6-0 mot dom i fredags vilket också visar på brister för ett tålmodigt lag. Vi tror på Österrike -2 handicap till oddset 1.7 hos Betsson

Vi spelar: Österrike -2 Handicap hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com