Östersund FK vs Hertha Berlin – Europe League

Hemmalaget Östersund FK

Östersund visste att vilka lag som än skulle lottas mot dem i gruppspelet så skulle det bli svårt. Men vägen hit har också kantats av storlag som har besegrats. Nu väntar välkända lag som just Hertha Berlin men också Atletico Bilbao. Men sedan dess har Östersund besegrat det Ukrainska motståndet som fanns i grupp J och dessutom så har Atletico Bilbao och Hertha Berlin spelat en mållös oavgjord match.

Detta göra att helt plötsligt så leder Östersund FK grupp J och då verkar dagens motståndare kanske inte så svåra som de gjorde innan första matchen. Östersund är också notoriska målskyttar oavsett vilket motstånd dem har fått och de har gjort mål i sex raka matcher.

Bortalaget Hertha Berlin

I Hertha Berlin är det australiensaren Leckie som gör de flesta målen åt laget och de enda som gjort mål i Bundesliga förutom honom är Esswein och Kalou. Även om Hertha Berlin är ett mycket mer namnkunnigt lag, spelar i en större liga samt har mycket mer erfarenhet av Europa spel än Östersund så får inte spelarna I Hertha Berlin slappna av mot dagens motståndare.

Många lag räknar bort Östersund redan i flyget på väg dit och det är kanske det största misstaget de flesta lag gör. Kan Hertha Berlin vara ödmjuka uppgiften kan de absolut vinna matchen.

Så här tänker vi

Vi tror att sagan Östersund FK rullar vidare och spelar Vinst för Östersunds FK eller oavgjort till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Vinst för Östersunds FK eller oavgjort till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com