Östersund vs Arsenal – Europa League

Östersund målfirandeChampions League i all ära men att vi har ett svenskt lag i slutspel i en europeisk turnering är så förbannat stort att det är svårt att sätta ord på. Att det dessutom är en anrik storklubb som kommer på besök gör det hela ännu bättre. Östersunds resa har gått oerhört fort och nu kulmineras allt när Arsene Wenger och hans gäng åker till Jämtland för spel på Jämtkraft Arena. Graham Potter har haft månader att ladda sina spelare inför matchen och nu ställs han och hans skrällgäng inför den största fotbollsmatchen de någonsin har upplevet.

Hämta din välkomstbonus på upp till 1000 kronor + 250 kronor i ett riskfritt spel

Hemmalaget Östersund

Östersunds form är svår att förutspå men mot Trelleborg i Svenska Cupen såg det bra ut och det blev en enkel seger med 3-0. Efter matchen blev det även klart att anfallaren Samman Ghoddos förlängde med klubben vilket säkerligen gladde Potter lite extra nu när Bachirou lämnat för MFF. Potter och hans mannar har aldrig spelat en slutspelsmatch i Europa och får nu tuffast möjligast motstånd när det är Arsenal som kommer på besök. Östersund har dock haft all tid i världen att förbereda sig inför matchen så vänta er ett taggat lag på Jämtkraft Arena.

Bortalaget Arsenal

Wengers Arsenal har haft det tufft under säsongen och efter förlusten mot Tottenham senast är Champions League-platsen avlägsen. Innan dess krossade Arsenal blåklädda Everton med hela 5-1. Med tanke på att vinnaren av Europa League får en direktplats till nästa års gruppspel i Champions League är det den vägen som ser enklast ut för Gunners om de vill tillbaka till klubbfotbollens finrum.

Så här tänker vi

Arsenal måste vinna Europa League på grund av den svaga tabellsituationen och en klubb av Östersunds rang ska inte kunna hindra Gunners. Visst har Potter och Östersund chockat förr men vi tror Arsenal är för bra och vinner matchen till oddset 1,54 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Arsenal besegrar Östersund till oddset 1,54 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svensbetting.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com