Östersund vs Örebro – Allsvenskan

Daniel KindbergAllsvenskan fortsätter och det är dags för norrländska Östersund att ta emot Örebro på Jämtkraft Arena. Östersund är säkerligen rejält skakade efter att ordföraren Daniel Kindberg blivit häktad för EKO-brott. Den frispråkige entreprenören har länge styrt Östersund med järnhand men kan inte längre sitta kvar i klubben. Nu är det fotboll laget måste fokusera på och den tilltänkta guldkandidaten behöver poäng efter endast fyra inspelade på lika många omgångar.

Hämta din välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor hos Unibet

Hemmalaget Östersund:

Fotboll har varit det sista man tänkt på vad gäller Östersund den senaste tiden. Med ordföranden arresterad har det stormat rejält uppe i Norrland. Klubben har länge varit väldigt måna om värderingar och moral vilket knappast går hand i hand med klubbfilosofin. På fotbollsplanen har heller inte säsongsinledningen varit som tänkt. Laget missade Europa tack vare uttåg i cupen och i Allsvenskan inledde man med två raka förluster. Man följde upp med en seger mot IFK Göteborg men mot Kalmar tappade man 1-0 till 1-1. Nu behövs tre poäng hemma mot ett klart svagare Örebro.

Bortalaget Örebro:

Örebro har länge varit ett lag under radarn. Man är ett klassiskt mittenlag; sällan involverade i varken guldstrid eller bottenstrid. Istället maler man på på sedvanlig maner. Laget är faktiskt obesegrade under de fyra inledande omgångarna men har spelat för mycket oavgjort för att kunna ligga högre upp. 1 vinst och 3 oavgjorda är okej för en klubb av Örebros kaliber. Frågan är om laget klarar att hålla tätt mot Östersunds bländande offensiv med Ken Sema och Samman Ghoddos i spetsen.

Så här tänker vi:

Östersund är visserligen skakade av händelserna men samtidigt är laget betydligt bättre än Örebro rent fotbollsmässigt. Efter all kaos vill man visa att man står enade och vad kan representera det bättre än en seger? På grund av detta tror vi Östersund tar hem segern och väljer att spela på seger för hemmalaget till oddset 1,56 hos Unibet.

Vårt speltips: Östersund besegrar Örebro till oddset 1,56 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com