Oxford United vs Bolton – England

Hemmalaget Oxford United

Den sista tiden har Oxford United börjat hitta rätt igen och man verkar vara inne på rätt spår. Dock är man fortfarande ojämna men spelet har inte sett lika bedrövligt ut som det gjorde i början av säsongen. Detta är i grunden ett bra lag som bör ta fler poäng än de gjort den senaste perioden.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är tre vunna och tre oavgjorda matcher på sex försök. Idag måste de tänka på att att försvara sig mot Boltons anfallare.

Bortalaget Bolton

Är lite inne i samma scenario som Oxford United men detta är ett lag som kommer från högsta ligan och är också ett bra lag i grunden. De kan mixa med spel som är bland det bästa i ligan för att sedan i nästa match spela uruselt.

I dagens match måste de få till anfallet för när det fungerar är de svårstoppade och det blir deras nyckel.

Så här tänker vi

Två jämna lag när de spelar bra fotboll men om ett av lagen inte har sin bästa dag kan det sticka iväg målmässigt. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com