”Pac-Man” vs ”One-Time” – WBA Welterweight Title Match

Äntligen dags för supermötet mellan Manny ”Pac-man” Pacquiao och Keith ”One-time” Thurman, en spännande titelmatch som hela boxningsvärlden längtar efter. Som så ofta när det vankas de största evenemangen är MGM Grand Garden Arena i Las Vegas platsen för spektaklet. De båda boxarna har minst sagt ett imponerande facit där rutinerade Pacquiao 61-7-2 varav 39 KO medan obesegrade Thurman har 29-0 varav 22 på KO. Den sistnämnde har varit ganska kaxig inför matchen men den sista tiden har Pacquiao seglat upp som en rejäl utmanare.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas på 2000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Manny ”Pac-Man” Pacquiao

Den rutinerade filippinaren har en imponerande karriären har en imponerande karriär med 61-7-2 med hela 39 KO. Denna matchen är extra speciell eftersom den förenar de fyra största boxningsorganisationerna och utser en mästare. ”Pac-Man” har haft sin titel sedan han besegrade Lucas Matthysse 2018 och klarade också av att försvara bältet mot Adrien Broner därefter. Den filipinske boxaren har mycket att förlora. Om han inte vinner tappar han i status medan en seger skulle innebära att han blev än mer odödlig. Det återstår att se hur det går för 40-åringen.

Keith ”One-time” Thurman

Keith Thurman har haft sitt bälte ända sedan 2015 och utöver det har han WBC-bältet efter segern över Danny Garcia år 2017. Med dubbla bälten är det en hel del experter och boxningsfans som hyllat Thurman som den bästa weltervikts-boxaren i världshistorien. Thurman är obesegrad med 29 vinster varav 22 på KO men har varit skadebenägen de senaste åren. I januari besegrades dock hur som helst Josesito Lopez och ”One-time” lär vara motiverad inför fighten.

Så här tänker vi

Keith Thurman var länge favorit och har gjort en hel del uttalanden de senaste månaderna. En vass tunga är dock inte tillräckligt för att rå på en 40-årig filippinare som haft en makalös karriär. Vi tror Manny Pacquiao visar Thurman att gammal är äldst och vinner matchen. Därför spelar vi Manny ”Pac-Man” Pacquiao som segrare till oddset 1,75 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manny Pacquiao vinner titelmatchen till oddset 1,75 hos LeoVegas

Team Svenskbetting