Palermo vs Udinese – Italien, Serie A

Hemmalaget Palermo

palermo-vs-udinesePalermo har det kämpigt i botten av tabellen och man är i stort behov av poäng i kvällens match. På hemmaplan är Palermo i så dålig form att man undrar om man kanske vill förlora? Eller så ska tränaren skicka iväg alla spelarna med spelarbussen ett par varv runt stadion för att sedan spela ”bortamatch” på hemmaplan. I varenda hemmamatch så här långt har man släppt in mål och man har ännu inte tagit någon poäng.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I snitt släpper Palermo in 2.25 mål i sina 4 hemmamatcher så här långt in i säsongen. Med en så svag inledning av säsongen borde det inte vara alltför svårt att börja spela bättre så att man slipper kvalspel längre fram.

Bortalaget Udinese

Udinese är också i bedrövlig form, kanske är det de här två lagen som har lägst självförtroende just nu? Udinese är som bäst på hemmaplan och man spelar bedrövligt på bortaplan. Man släpper in 1.75 mål i snitt på sina bortamatcher och man tillåter över 16 skott på mål varav 10% också går in.

De flesta målen man släpper in kommer också de på bortaplan. Har man tänkt sig spela kvar i Serie A nästa säsong är det dags att man tar tag i sitt spel på bortaplan också.

Så här tänker vi

Två väldigt svaga lag där ett lag är vekt på hemmaplan och ett lag vekt på bortaplan med många insläppta mål och det passar vårt spel som är Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vi spelar: Båda lagen går mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar