Palermo vs Udinese – Italien, Serie A

Hemmalaget Palermo

palermo-vs-udinesePalermo har det kämpigt i botten av tabellen och man är i stort behov av poäng i kvällens match. På hemmaplan är Palermo i så dålig form att man undrar om man kanske vill förlora? Eller så ska tränaren skicka iväg alla spelarna med spelarbussen ett par varv runt stadion för att sedan spela ”bortamatch” på hemmaplan. I varenda hemmamatch så här långt har man släppt in mål och man har ännu inte tagit någon poäng.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I snitt släpper Palermo in 2.25 mål i sina 4 hemmamatcher så här långt in i säsongen. Med en så svag inledning av säsongen borde det inte vara alltför svårt att börja spela bättre så att man slipper kvalspel längre fram.

Bortalaget Udinese

Udinese är också i bedrövlig form, kanske är det de här två lagen som har lägst självförtroende just nu? Udinese är som bäst på hemmaplan och man spelar bedrövligt på bortaplan. Man släpper in 1.75 mål i snitt på sina bortamatcher och man tillåter över 16 skott på mål varav 10% också går in.

De flesta målen man släpper in kommer också de på bortaplan. Har man tänkt sig spela kvar i Serie A nästa säsong är det dags att man tar tag i sitt spel på bortaplan också.

Så här tänker vi

Två väldigt svaga lag där ett lag är vekt på hemmaplan och ett lag vekt på bortaplan med många insläppta mål och det passar vårt spel som är Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vi spelar: Båda lagen går mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com