Panama vs Tunisien – Fotbolls-VM 2018

happy panamaDags för en match mellan Panama och Tunisien och förutom hedern har drabbningen verkligen noll betydelse. Bägge lagen står på noll poäng då England och Belgien varit överlägsna. VM:s på förhand sämsta match behöver knappt spelas om det inte vore för vårt spelintresse. Förvänta er rekord i låga tittarsiffror då England vs Belgien har avspark exakt samtidigt.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Panama

Panama nådde VM för första gången 2018 och presidenten blev så glad att han utsåg en röd dag vid avancemanget. Väl i VM har Panama inte imponerat även om man höll tätt en halvlek mot Belgien. Tyvärr för deras del blev det tre insläppta mål och mot England rann det iväg ännu mer. Laget låg under med 6-0 men lyckades i alla fall göra ett historiskt första mål. Nu kan man ta en historisk första seger när det är Tunisien som står på andra planhalvan.

Bortalaget Tunisien

Tunisien var såklart en underdog i gruppen då både England och Belgien men laget var faktiskt inte alls långt ifrån att ta poäng mot England. Det dröjde hela vägen till slutminuterna innan Harry Kane kunde avgöra. Mot Belgien räckte dock laget inte alls till utan istället var det belgarna som enkelt kunde vinna med 5-2. Nu är det upp Tunisien att få med sig en seger mot Panama för att inte lämna med huvudet mellan benen.

Så här tänker vi

Två ganska mediokra lag gör upp i denna betydelselösa match. Dock är Tunisien ett betydligt bättre lag, det finns grader i helvetet, och ska besegra Panama. För detta krävs det dock att man går på alla cylindrar då Panama kommer vara taggade till tusen att få poäng eller en seger i sitt debutmästerskap. Vi tror dock klasskillnaden är för stor och väljer att spela på seger för Tunisien till oddset 1,83.

Vårt speltips: Tunisien vinner över Panama till oddset 1,83

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com