Panama vs Tunisien – Fotbolls-VM 2018

happy panamaDags för en match mellan Panama och Tunisien och förutom hedern har drabbningen verkligen noll betydelse. Bägge lagen står på noll poäng då England och Belgien varit överlägsna. VM:s på förhand sämsta match behöver knappt spelas om det inte vore för vårt spelintresse. Förvänta er rekord i låga tittarsiffror då England vs Belgien har avspark exakt samtidigt.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Panama

Panama nådde VM för första gången 2018 och presidenten blev så glad att han utsåg en röd dag vid avancemanget. Väl i VM har Panama inte imponerat även om man höll tätt en halvlek mot Belgien. Tyvärr för deras del blev det tre insläppta mål och mot England rann det iväg ännu mer. Laget låg under med 6-0 men lyckades i alla fall göra ett historiskt första mål. Nu kan man ta en historisk första seger när det är Tunisien som står på andra planhalvan.

Bortalaget Tunisien

Tunisien var såklart en underdog i gruppen då både England och Belgien men laget var faktiskt inte alls långt ifrån att ta poäng mot England. Det dröjde hela vägen till slutminuterna innan Harry Kane kunde avgöra. Mot Belgien räckte dock laget inte alls till utan istället var det belgarna som enkelt kunde vinna med 5-2. Nu är det upp Tunisien att få med sig en seger mot Panama för att inte lämna med huvudet mellan benen.

Så här tänker vi

Två ganska mediokra lag gör upp i denna betydelselösa match. Dock är Tunisien ett betydligt bättre lag, det finns grader i helvetet, och ska besegra Panama. För detta krävs det dock att man går på alla cylindrar då Panama kommer vara taggade till tusen att få poäng eller en seger i sitt debutmästerskap. Vi tror dock klasskillnaden är för stor och väljer att spela på seger för Tunisien till oddset 1,83.

Vårt speltips: Tunisien vinner över Panama till oddset 1,83

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com