Paraguay vs Chile – VM kval

Hemmalaget Paraguay

Paraguay vs ChileParaguay som bara är en poäng bakom Chile i kvalspelet har mycket att spela för idag. Nu är man också mycket bättre än man var under VM kvalet 2014. Man har bara förlorat 1 match av 6 möjliga så formen är på topp.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men kanske går man fortfarande runt och undrar vad som hände i den senaste matchen som man ledde med 2-0 och sedan förlorade mot Brasilien. Paraguay spelade inte bra i Copa de America och åkte ut i gruppspelet efter förluster mot både Colombia och USA.

Bortalaget Chile

Chile som tar sig an detta VM kval efter att återigen gjort ett bra Copa de America spel. Man lyckades försvara sin titel efter finalspelet i USA som spelades mot Argentina. Den matchen fick avgöras på straffar men en fin prestation hur som helst.

För Chiles del finns det dock saker att arbeta på och man har haft en blandad inledning i VM kvalet så här långt. Man har vunnit över Brasilien, Peru och Venezuela men man har torskat mot Uruguay och Argentina och man är på en 4de plats som är den sista direktkval platsen.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som kommer att vinna matchen så vi spelar istället Båda lagen gör mål till oddset 2.2 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar