Paraguay vs Chile – VM kval

Hemmalaget Paraguay

Paraguay vs ChileParaguay som bara är en poäng bakom Chile i kvalspelet har mycket att spela för idag. Nu är man också mycket bättre än man var under VM kvalet 2014. Man har bara förlorat 1 match av 6 möjliga så formen är på topp.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men kanske går man fortfarande runt och undrar vad som hände i den senaste matchen som man ledde med 2-0 och sedan förlorade mot Brasilien. Paraguay spelade inte bra i Copa de America och åkte ut i gruppspelet efter förluster mot både Colombia och USA.

Bortalaget Chile

Chile som tar sig an detta VM kval efter att återigen gjort ett bra Copa de America spel. Man lyckades försvara sin titel efter finalspelet i USA som spelades mot Argentina. Den matchen fick avgöras på straffar men en fin prestation hur som helst.

För Chiles del finns det dock saker att arbeta på och man har haft en blandad inledning i VM kvalet så här långt. Man har vunnit över Brasilien, Peru och Venezuela men man har torskat mot Uruguay och Argentina och man är på en 4de plats som är den sista direktkval platsen.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som kommer att vinna matchen så vi spelar istället Båda lagen gör mål till oddset 2.2 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com